DigiCon Marketing Innovation Conference 2023

DigiCon este singura conferință focusata pe inovare în marketing, dedicată exclusiv profesioniștilor și antreprenorilor de nivel C din Europa de Est. Anul acesta, evenimentul s-a desfasurat pe 20 octombrie la Sala Luceafărul din Capitala si a reunit peste 250 de persoane din 150 de companii.

M-am bucurat sa ma aflu printre participantii acestei editii, asa cum am facut-o si anul trecut, si sa pot lua parte la cateva sesiuni deosebit de relevante din zona marketing.

Programul a fost unul variat si plin, ziua incepand undeva la 9 dimineata si terminandu-se cu un afterparty, undeva la ora 9 seara.

Accesul la eveniment se facea fie la Full Day sau Half Day Morning, iar eu m-am acreditat pentru intreaga zi. Din pacate, din cauza ca nu am putut folosi internetul foarte bine, a trebuit sa plec undeva pe dupa-amiaza, dar m-am intors pe seara. 🙂

Programul a fost plin de sesiuni menite să ne ajute să îmbunătățim campaniile de marketing, să putem targeta mai eficient, să facem un flow end-to-end al unui eveniment și să măsurăm rezultatele. S-a vorbit si despre TikTok, despre Bard (inteligenta artificiala de la Google), despre ce inseamna autenticitate, despre cum putem executa și optimizeaza campaniile publicitare cu ajutorul creațiilor media personalizate și atractive, si multe altele.

Puteti sa va faceti o imagine mai completa daca veti consulta programul conferintei – https://digicon-marketing.com/agenda.

Continutul a fost diversificat si deloc facil – a fost o conferinta complexa, cu teme dificile, bine documentate, cu speakeri variati, profesionisti in domeniile lor de activitate.

M-am bucurat de socializare, m-am bucurat sa descopar recent redeschisa Sala Luceadarul (unde am fost cu cateva zile inainte la invitatia celor de la Happy Cinema pentru a vedea filmul “Baieti destepti”), de sesiunile inedite, precum si de giveaway-urile si premiile oferite de sponsori.

De fapt, am fost castigatoarea premiului oferit de sponsorul Familia Toneli – un smart air fryer, pentru un gatit mai usor si mai rapid.

Ca sa ma bucur pe deplin de conferinta ar trebui ca anul viitor sa imi iau o zi libera complet, in care sa nu ma mai gandesc si la chestiuni de serviciu, si fix asa o sa fac la urmatoarea editie DigiCon.

Intre timp, as dori sa multumesc argentiei MarkeTiu pentru organizare si sponsorilor pentru multele surprize.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *