Recenzie film: Mamma Mia! Here We Go Again

Daca de regula mergem la filme de actiune, acum am ales un musical si vreau sa va spun ca nu am gresit. Recent lansat in Romania, Mamma Mia! Here We Go Again este un film potrivit pentru toate generatiile, de la adolescenti la seniori.

Lansat la zece ani de la filmul original Mamma Mia! continuarea aduce in prin plan vechea garda de actori, alaturi de un grup de tinere sperante. Invitata speciala este Cher, cantareata si actrita care a fost invitata sa participe si la primul film in rolul Tanyei, dar a renuntat dupa o serie de filmari.

Povestea ne-o prezinta pe Donna in tinerete si cum i-a cunoscut pe cei trei posibili tati ai fiicei ei. Melodiile celor de la ABBA sunt insotite de coregrafii spectaculoase, pe mare si pe uscat. Asa cum ne-au obisnuit, producatorii au adus o multime de gaguri si glume de situatie spumoase. Nu lipsesc desigur situatiile romantice si intorsaturile de situatie.

Actiunea se desfasoara in mare parte in Grecia, insa filmarile s-au facut pe plajele din Croatia, iar o parte din scene au fost filmate in UK. Dar sa va povestesc cum a fost la vizionare. Multumita celor de la Orange movie, ziua de miercuri aduce in cinematografele din capitala o multime de oameni de cele mai diverse varste.

Sala nu a fost arhiplina, dar publicul era foarte divers: de la adolescenti pana la tineri angajati si bunicute. O alegere inspirata, pentru ca in sala s-a ras, s-a cantat si s-a aplaudat pe intreaga durata a filmului. Mai mult, am vazut doamne pensionare aplaudand la scenele romantice avandu-i ca eroi pe Cher si Bil Anderson.

Este Mamma Mia! Here We Go Again la nivelul primului film? In mare masura da: este o provocare sa faci un musical romantic, si comedie pe deasupra.

Intrebarea pe care o are toata lumea este daca filmul merita. Daca v-a placut primul film, va veti indragosti si de acesta. Noi il recomandam pentru ca va va amuza si binedispune, este un film pozitiv, romantic si emotionant, plin de surprize si intorsaturi de situatie.
Voi ce parere aveti?

Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme.

Acest articol ne-a fost trimis de Elena, colaboratoarea noastra, pe care o puteti gasi aici.

Sursa foto: http://www.mammamiamovie.co.uk/

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *