Top 10 Modele de manichiura cu tematica de Halloween

Mi-am dat seama ca de-a lungul timpului v-am prezentat destul de multe modele cu tematica diferita – summer, spring, back to school, winter season, dar o categorie pe care am ratat-o pana acum este cea a manichiurii cu tematica de Halloween.

Asa ca mi-am zis ca ar fi cazul sa rezolv aceasta “problema” si sa caut cateva modele frumoase si haioase care va pot fi sursa de inspiratie pe parcursul acestei luni.

  1. All orange cu cateva detalii care duc cu gandul la Halloween si care sunt foarte simplu de facut acasa, nu este nevoie sa mergeti la salon.

2. Un model de toamna, destul de complex (sau pentru care aveti nevoie de sabloane).

3. Dovleci, paienjeni si panze – elemente cheie pentru sarbatoarea americana.

4. Imi place ca aceasta manichiura se indeparteaza putin de portocaliul clasic, prin nuantele metalice, dar aduce si elementele sarbatorii, inclusiv schelete si fantoma.

5. Verde si crem + argintiu + portocaliu merg foarte bine in aceasta combinatie, nu vi se pare? 🙂

6. O manichiura simpla, destul de facut acasa. Aveti nevoie doar de o mana sigura pentru detalii (sau rugati sora/o prietena sa va ajute).

7. Este unul dintre modelele mele preferate, copilaros si haios, cu dovleci care seamana cu Micky Mouse. 😀

8. Ador detaliul pisicuta care transforma aceasta manichiura simpla – un french cu negru in loc de alb – in ceva care atrage privirile!

9. Cred ca v-ati dat seama, pentru ca am ales-o si ca poza de ilustrare a articolului, ca aceasta manichiura este preferata mea. Imi plac culorile mate, simple, simetria si imi place si tatuajul fetei. 😀

10. Acest model merge foarte bine si cu o baza crem, si cu o baza transparenta. Detaliile pot fi fie pictate cu oja, fie lipite, daca gasiti (si sigur gasiti) cu stickere haioase pentru unghii.

Sper ca v-a placut selectia mea! Care este modelul vostru favorit?

Pentru alte modele puteti intra pe sectiunea noastra de Manichiura CityFemme.

Sursa foto: Pinterest

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *