Recomandare serial Netflix: The Mist / Negura

Cei de la Netflix au sortat in aceasta perioada o selectie de filme si seriale din zona horror / thriller, special pentru a fi vizionate in luna Halloweenului. Unul dintre serialele care mi-a atras atentia a fost The Mist / Negura, un serial de 10 episoade pe care l-am urmarit seara, dupa ce l-am adormit pe Mihai, pe parcursul unei saptamani.

Serialul a aparut in anul 2017 si are la baza o nuvela a lui Stephen King (oare de ce nu ma surprinde?), iar povestea este urmatoarea: locuitorii unui sat din Maine sunt invaluiti intr-o ceata misterioasa si persistenta.

In scurt timp, oamenii isi dau seama ca ceata ascunde creaturi de cosmar si nimeni nu este in siguranta atunci cand ia contact cu aceasta, deci cel mai sigur este sa ramana in interior. Faptul ca ceata face ca semnalul mobil si aproape toate masinile sa nu mai functioneze nu este de ajutor.

Iar cand cei din familia Copeland sunt despartiti (Kevin este despartit de sotia sa Eve si de fiica lor Alex), Kevin va face orice pentru a ajunge la persoanele cele mai importante din viata lui.

Eve si Alex par a se afla in siguranta in mall, insa faptul ca si Jay, baiatul care este banuit ca a violat-o pe Alex se afla si el acolo nu ajuta deloc.

Kevin isi va gasi niste parteneri cel putin ciudati – Adrian, cel mai bun prieten al fiicei sale, plus doi detinuti – Bryan si Mia, iar impreuna vor face tot posibilul sa ajunga la mall, unde banuiesc ca oamenii sunt in siguranta si mai bine informati.

The Mist are toate elementele de suspans necesare pentru un sezon urmator, insa din pacate au trecut ceva ani de atunci, iar ceva ma face sa cred ca nu va beneficia de o continuare. Parerea mea este ca serialul nu a prins atat de bine la public precum se asteptau.

Oricum, e usor de urmarit – mie mi-a placut, m-a tinut captivata, si mi-as fi dorit sa aflu raspunsurile la unele dintre intrebarile pe care le am legate de aceasta ceata misterioasa.

Nu este chiar atat de horror incat sa va temeti, este mult suspans si se creaza tensiune, dar va puteti uita linistit la serial chiar daca nu sunteti neaparat amatori ai genului.

Pentru alte recomandari de filme puteti vedea sectiunea Filme CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *