Recomandare serial: The Last of Us (HBO Max)

The Last of Us este un serial fantasy aparut anul acesta, care prezinta o poveste plauzibila, insa infricosatoare – mai exact, lupta pentru supravietuire a oamenilor, dupa ce o pandemie globala distruge civilizatia asa cum o stim.

In primul episod vedem debutul pandemiei si reactiile ciudate ale oamenilor, teama si dezorientarea, fortele de ordine depasite de situatie, insa si viata unei familii oarecare americane surprinsa in mijlocul acestei nebunii.

La 20 de ani de la inceputul pandemiei, lucrurile au intrat intr-un oarecare normal – exista tabere, lupta pentru supravietuire a devenit o obisnuita, iar luxul si utilitatile pe care astazi le luam de bune nu mai exista. In aceasta atmosfera Joel, un supravietuitor dur trecut de 40 de ani, primeste misiunea de a avea grija de Ellie, o adolescenta rebela de doar 14 ani, care ar putea fi ultima speranta a omenirii.

Cei doi vor face echipa si vor incerca sa depaseasca orice obstacole pentru a ajunge la capatul misiunii lor, dar acest lucru nu este deloc usor. Pe parcursul a mai multor luni, strabatand o mare distanta, incercand sa ii ocoleasca atat pe cei infectati, cat si pe cei care doresc sa-i jefuiasca sau sa-i ucida, drumul lor se va arata pe alocuri prea greu de dus.

In rolurile principale ii regasim pe Pedro Pascal (pe care l-ati mai putut urmari in Urzeala Tronurilor, Narcos si The Mandalorian) si pe Bella Ramsey (cea care a interpretat-o pe Lyanna Mormont in serialul Urzeala Tronurilor).

Sunt doar 9 episoade in primul sezon, insa toate sunt captivante si mi-a parut rau atunci cand le-am terminat de urmarit. Sper sa urmeze si un al doilea sezon, mai ales ca finalul primului sezon lasa loc de o continuare.

Voi ati urmarit The Last of us? Cum vi s-a parut? Ce alte seriale din aceasta categorie ne recomandati?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *