Recomandare film: Glass

Imi doream sa vad Glass de cateva luni bune, de cand tot vedeam trailer-ul inaintea altor filme pe care am mers sa le vad la cinema. Asa ca atunci cand s-a lansat nu am pierdut ocazia – am mers sa-l vad, mai ales ca in 2017 am vazutSplit si ne-a placut mult, iar Glass este o continuare a acestuia. 

Il regasim pe Kevin Wendell Crumb (interpretat de James Mcavoy), personajul principal din filmul Split, omul cu multiple personalitati, cat si pe singura supravietuitoare a unei intalniri cu Bestia (The Beast) – Casey Cooke.

Dar Glass este si o continuare a filmului Indestructibilul (Unbreakable), dupa cum a lasat si Split sa se vada, atunci cand Bruce Willis, in rolul lui David Dunn, apare la finalul filmului. De data aceasta il vom regasi atat pe David, cat si pe Samuel L. Jackson, in rolul lui Elijah Price, cunoscut si sub pseudonimul Domnul Glass (sticlă).

Inainte de a merge la cinema am vazut si filmul Unbreakable, care a aparut in urma cu destul de multi ani si pe care nu il vazusem niciodata.

Asa ca am putut sa fac legatura intre cele trei filme si sa stiu detaliile care fac diferenta. Iar Glass continua actiunea de unde a lasat-o Split, cu Dunn care incearca sa-l gaseasca pe The Beast, personalitatea cea mai agresiva din toate personalitatile lui Crumb.

Insa atunci cand politia ii prinde pe cei doi – ambii devin personaje negative in ochii legii si sunt internati in acelasi spital in care se afla de ani buni domnul Glass.

O doctorita crede ca ii poate vindeca de halucinatia ca ar fi niste supereroi, insa lucrurile sunt mai complicate de atat, mai ales cand Glass are alte planuri.

Asteptam continuarea cu nerabdare, dar credeam ca actiunea o sa fie altfel. Nu a fost rau filmul, dar sincer cred ca se putea mai bine.

Oricum, reunirea a trei actori talentati intr-un astfel de film garanteaza succesul acestui film.

Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme


Postari similare

8 Replies to “Recomandare film: Glass”

  1. Am văzut filmul la cinema. Văzusem și Split, dar Unbreakable nu. Mi-a plăcut si nu mi-a plăcut. Da, actorii sunt mari si își joacă bine rolurile, dar parcă ceva a lipsit. Degeaba bagi actori buni în distribuție, daca scenariul are lacune. Oricum, mi-a plăcut finalul altfel și modul în care au fentat sistemul.

  2. Nu ma tenteaza genul acesta de film si daca ai zis ca era loc si de mai bine, clar nu o sa il trec pe lista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *