Recomandare serial: The Sandman

The Sandman este un serial mai mult decat interesant, din sfera fantasy, pe care il puteti gasi pe Netflix. Mai exact primul sezon din acesta, insa eu sper ca vor urma si altele. In rol principal este nimeni altul decat… Sandman, adica Morfeu, stapanul taramului viselor, o fiinta divina de o putere uimitoare, gratie nisipului, mastii si pandantivului sau, obiecte magice de o mare putere.

Asa ca faptul ca se lasa intemnitat de un simplu om este cel putin surprinzator, iar lunga perioada in care se afla captiv il va face sa tina un pact al tacerii si sa-si mocneasca razbunarea fata de persoana care i-a furat libertatea.

Din momentul in care va reusi in cele din urma sa scape, Morfeu va face tot ce-i sta in putinta sa-si recapete obiectele furate, si cu ele puterea si regatul. Insa dupa zeci de ani in care a lipsit din imparatia sa, lucrurile nu mai sunt deloc asa cum le-a lasat. Va incepe o calatorie initiatica, de recuperare a bunurilor pierdute, de reconstruire a regatului, de recastigare a increderii supusilor parasiti, iar obstacolele din drumul sau sunt numeroase si variate.

Serialul te tine captivat, imi place cum este prezentata lumea visului, efectele speciale sunt foarte faine, imi plac si fiintele mitologice care apar cand si cand ca si personaje, precum si povestea in sine, asa ca voi urmari cu siguranta si alte sezoane, cand vor aparea.

Iata si trailerul oficial al serialului The Sandman:

https://youtu.be/83ClbRPRDXU

Rolul principal al lui Morfeu este interpretat de Tom Sturridge, un actor britanic nascut in 1985, care are deja ceva premii in palmares si care-l portretizeaza intr-un mod credibil pe Lord Morpheus.

Voi ati urmarit The Sandman? Cum vi s-a parut? Ce alte seriale din aceasta categorie ne recomandati?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *