Recomandare serial Netflix: Wednesday

Daca zilele acestea va bucurati de ceva timp liber, de stat in casa, de savurat bunatatile primite sub brad sau ramase de la Craciun, atunci cu siguranta sa urmariti un serial pe Netflix ar trebui sa fie una dintre optiunile voastre. Daca mai adaugati si ceva umor negru, dragoste adolescentina, o Mana buclucasa si o adolescenta foarte isteata – atunci aveti reteta perfecta!

Evident ca vorbesc despre Wednesday, serialul de pe Netflix care se afla in atentia tuturor de ceva vreme, care la noi a fost foarte apreciat, pentru ca a adus Romania pe harta, prin folosirea a diverse locatii de la noi din tara pentru filmarea primului sezon. Astfel, castelul Cantacuzino este Academia Nevermore, iar Politehnica din Bucureşti a fost Nancy Reagan High School. Chiar şi gara din Sinaia a fost folosita – aceasta a reprezentat gara Nevermore.

Serialul Wednesday urmareste parcursul vietii de eleva a lui Wednesday, fiica lui Gomez si Morticia Addams, celebrul cuplu de groaza. Dupa ce este exmatriculata de la fosta ei scoala (pentru ca incearca sa se razbune pe niste baieti care i-au facut o farsa fratelui ei mai mic, Pugsley), Wednesday este nevoita sa urmeze cursurile Academiei Nevermore, locul in care parintii acestia au invatat, s-au cunoscut si s-au indragostit.

La scurt timp dupa ce ajunge, Wednesday afla ca printii ei i-au ascuns un mare secret, pe care este hotarata sa-l descopere, incearca sa-si controleze viziunile care o asalteaza si sa-si salveze viata, totul in timp ce urmeaza si cursurile scolii si incearca sa-si duca si viata de adolescenta.

Asa cum va ziceam, serialul a fost un succes absolut, cu peste 341 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de difuzare, conform unui articol Realitatea.net. Si din fericire se anunta deja sezonul al doilea, insa conform aceluiasi articol pe care vi l-am aratat, ramane de vazut daca se va filma tot la noi.

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0

În rolurile principale se afla Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, cu aparitii speciale ale lui Catherine Zeta-Jones si Luis Guzman in rolurile Morticiei si Gomez Addams.

Poate ati vazut si trendul de pe TikTok cu haiosul dans al lui Wednesday de la balul scolii – recunosc ca eu am vazut intai pe TikTok, iar mai apoi am vazut si serialul. 😀

Desi este un serial pentru adolescenti, eu zic ca este potriviti si pentru adulti, daca vreti cateva ore de relaxare, de a

Desi este un serial pentru adolescenti, este potrivit si pentru adulti, daca vreti cateva ore de relaxare, amuzament si mister.

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *