DWMT La Conac deschide cea de-a doua ediție a singurului festival de arte și muzică din sudul României cu un headliner internațional

DWMT La Conac | Palatul Udriște-Năsturel, Herăști, Giurgiu | 7-8 septembrie 2024

DWMT La Conac, singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat de DIUD în colaborare cu Point, revine în perioada 7-8 septembrie pentru a doua ediție, cu un line-up mai bogat și o experiență culturală complexă.

În primul val, pe Main Stage vor urca artiști români ca Om la Luna, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă și, în premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului: Kerala Dust. Fondată în 2016 la Londra, dar stabilită acum în Berlin și Zurich, trupa e recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice.

Scena alternativă va redeveni și anul acesta un punct de atracție pentru music explorers, fiind un reper important pentru descoperirea de new & emerging acts.

Pe lângă premierele muzicale, cea de-a doua ediție DWMT a Conac va celebra și artele vizuale cu o expoziție în exclusivitate, extinsă pe întreaga suprafață a Conacului Udriște-Năsturel, atât în interior, cât și la exterior. Curatoriată de Medina Pop și intitulată „We Lived Good Lives”, expoziția va oferi o experiență multi-disciplinară și intersecțională, adunând lucrări semnate de artiști români emergenți, alături de nume mature, care vor invita publicul la reflexie asupra rolului memoriei, ca proces și catalizator de manifestare a gratitudinii și de celebrare a simplului act de „a fi”, aici, acum.

Abonamentele se găsesc la un preț special: https://tickets.dwmt.ro/.

„Prezența Kerala Dust, primul headliner internațional al DWMT La Conac, dar și colaborarea cu Medina Pop în sfera artelor vizuale reprezintă a big milestone pentru festivalul nostru. Pentru că ne-am dorit ca sinergia dintre muzică, arte și emoții – adică elementul care ne diferențiază de alte festivaluri din România – să dețină tot mai mult center stage-ul, am creat împreună cu partenerii noștri de la Point o experiență mai complexă și mai bogată (atât ca artistic performances, cât și ca trăire live) pe care suntem super excited să o share-uim în același setup familiar și poate chiar mai spectaculos, de la Conac.”, spune Anca GHEORGHE, Head of DIUD.

Nu în ultimul rând, promisiunea unui festival despre sinergia dintre arte și muzică nu ar fi completă fără o experiența culinară gourmet, concepută special de bucătari cunoscuți, pentru a întregi touch-ul premium și rafinat al evenimentului.

Mai multe detalii despre această a doua ediție puteți găsi pe site-ul festivalului: https://dwmt.ro/.

*************

Despre DWMT la Conac

DWMT la Conac, în colaborare cu POINT, este singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat la Conacul Udriște Năsturel din Herăști, județul Giurgiu, pe o moșie plină de castani și flori care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră. Este un festival de două zile care propune și promovează sinergia dintre public și artiști, dintre cultură și fun, dintre exclusivist și familiar, dintre un loc istoric și vibe contemporan. La fiecare ediție, DWMT LA CONAC se bucură de un line-up muzical eclectic și de expoziții de arte vizuale atent curatoriate, concomitent cu o experiență gastronomică sofisticată, în stil gourmet.

Despre DWMT

DWMT este o platformă muzicală de nișă, cu o abordare curatorială pentru artiștii în devenire și nu numai. Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat.

Diud, Where’s my tune? este un sub-brand dezvoltat de DIUD, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Organizatori: Diud, POINT

Sponsori: Schweppes, Banca Transilvania, McDonald’s Romania, Malfi Gin

Parteneri: Iabilet.ro, Mobila Dalin

Parteneri media: Arthood, CityFemme, Critic Eyez, Daily Magazine, e-femeia.ro, Gen, știri, Happening, Igloo, The Interwission, Kudika, Munteanu Recomandă, Nine O’Clock, PRwave, Revista Atelierul, Rock Monsters Romania, RU Living Life, Spotmedia, The Woman, Ziarul Metropolis, Zile și Nopti.

**********

Facebook event: https://www.facebook.com/events/7025727784199398

DWMT

Website / Facebook / Instagram / TikTok

POINT

Website / Facebook / Instagram

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *