Digital Divas 2022 – evenimentul care da start toamnei

Daca venirea toamnei inseamna cel mai adesea finalul concediilor, in acelasi timp inseamna si reinceperea evenimentelor! Lumea e in apoi in oras, la munca, copiii incep scoala, zilele isi intra intr-o rutina a lor, usor-usor la munca se incepe planificarea pentru anul urmator si tot asa.

Insa asa cum ziceam, evenimentele sunt in floare! Luna septembrie debuteaza cu Digital Divas, urmeaza Influencer Marketing Conference 2022 la jumatatea lunii, iar la inceput de octombrie se prezinta nelipsitul Webstock. Ma bucur ca am primit invitatie sa particip fizic la primele doua (pentru Webstock mai este ceva timp, nu am aplicat inca), pentru ca cel putin Digital Divas este un eveniment care imi este tare drag.

De-a lungul anilor am fost nominalizata de doua ori la doua categorii – Young Beauty Blogger si Lifestyle Blogger of the Year. Din pacate nu am castigat la niciuna dintre categorii, dar simpla nominalizare mi-a adus o mare bucurie si am mers cu drag de fiecare data la eveniment. In trecut era o sansa de a petrece o zi placuta si alaturi de doua colege de munca si prietene, si profitam din plin de ocazia de a ne face poze frumoase, de a testa tot felul de produse, de a descoperi lucruri noi, de a socializa.

Eveniment cu, despre si pentru femei, acesta are loc in mod traditional la Palatul Bragadiru, un loc perfect pentru desfasurarea unui astfel de eveniment din zona beauty, organizat de Avon, iar programul de anul acesta este oarecum mai simplificat, doar cu sesiuni de dupa-amiaza.

Primul panel incepe la ora 13.00 – AUTHENTICITY – The Power Of Authenticity for Influencers and Brands cu Ana Nicolea (Avon), urmat de o sesiune despre INSPIRING PEOPLE, NOT INFLUENCING THEM, unde vom avea ocazia sa le regasim pe scena pe Sanziana Negru, Deea Codrea, Gabriela Atanasov si Sonia Argint, moderate de Mara Coman.

Dupa o pauza generoasa va incepe cea de-a doua sesiune, FROM INFLUENCERS TO CREATORS – HOW TO STAY RELEVANT TODAY cu Corina Sandu (Samsung), urmata de DIVAS STORIES – LEARNINGS FROM A LIFELONG JOURNEY, unde chiar sunt persoane cunoscute din sfera influencerilor – Andreea Raicu, Dana Rogoz, Alina Ceusan si Andreea Balaban, moderate de Cristina Stanciulescu.

Pe seara se va desfasura si gala Digital Divas Awards, unde vor fi premiate cele mai apreciate proiecte din sfera de beauty si fashion de pe toate platformele sociale.

Daca te invarti de suficient de mult timp prin aceasta lume, atunci numele de pe scena iti sunt cunoscute, dar de fiecare data acestea incearca sa vina cu lucruri noi fata de sesiunile trecute. Iar daca sunt nume noi – cu atat mai mult ai ocazia de a descoperi si mai apoi urmari persoane interesante, de la care poti afla lucruri noi, care se potrivesc cu stilul tau, care te vor inspira in alegerile tale.

Asa cum spuneam, voi fi si eu prezenta la cel putin o parte din eveniment si sper sa ma bucur de atmosfera si eveniment, pentru ca este unul din evenimentele care imi sunt foarte dragi si la care mi-ar parea tare rau sa nu particip. Sper sa ne vedem acolo!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *