Sugestii de Weekend: Festivalul Bucurestii lui Caragiale

A venit primul weekend de toamna, cu temperaturi de vara! Va invitam in acest sfarsit de saptamana in cea mai veche grădină a Capitalei, Parcul Cișmigiu. In perioada 28 august – 3 septembrie, aceasta devine locul in care puteti intalni o multime de actori, muzicieni, acrobați și artiști plastici care recreează universul Bucurestilor de altădată. Iata cum va puteti distra la Festivalul Bucurestii lui Caragiale:

Pentru iubitorii de muzica si teatru

Organizatorii ne surprind cu piese de teatru, comedii de ieri si de azi, animatii, concerte si expozitii, precum si o multime de activitati dedicate celor mari si celor mici.

Pentru cei creativi

Cei mici sunt așteptați la Caravana Mestesugurilor, iar persoanele cu varsta peste 16 ani pot lua parte la atelierele precum ilustrație și caligrafie modernă, pictură pe farfurii, pe sacose de panză sau tricouri.

Pentru cei mici

La Scena mică din Cișmigiu au loc, între orele 10:00 și 13:00, numeroase activități pentru copii: spectacole de papusi, jonglerii si acrobatii.

Va invitam la sarbatoarea unui oras plin de umor si de sarm, universul surprins in opera lui I.L.Caragiale fiind reconstituit cu muzica si antren, bere si mici, fracuri si umbrelute!

Acest articol a fost trimis de colaboratoarea noastra Elena. Pe Elena o gasiti si aici: https://twitter.com/helis22

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *