Johnny Depp – de la divort la Jack Sparrow

Divortul actorilor Johnny Deep si Amber Heard a fost finalizat vineri, conform informatiilor oferite de Daily Mail. Amber l-a acuzat pe Johnny Deep de violenta domestica (a afirmat ca acesta a aruncat in ea cu un telefon mobil), iar el a acuzat-o de santaj financiar.

Actorul in varsta de 53 de ani trebuie acum sa-i achite fostei sotii suma de 7 milioane de dolari in decurs de 12 luni, iar actrita de 30 de ani a declarat ca va dona aceasta suma organizatiilor de caritate pana la finalul anului viitor. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare pentru “The Rum Diary”, in 2011.

Desi pe plan sentimental viata lui Johnny Deep nu e pe roze, pe plan profesional acesta straluceste mai mult ca oricand! Johnny Depp, unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa (alaturi de George Clooney sau Brad Pitt) va interpreta pentru a cincea oara rolul faimosului capitan Jack Sparrow in “Piratii din Caraibe 5”, care va avea premiera pe 26 mai 2017. De asemenea, il va interpreta pe Ratchett în pelicula “Crima din Orient Express”, ce va fi lansată pe 17 noiembrie 2017.

Va lasam mai jos o galerie cu imaginile noastre preferate ale lui Johnny Deep. Voua care va place cel mai mult?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *