The Unforgivable / De neiertat

Filmul The Unforgivable / De neiertat este o drama aparuta in decembrie 2021 pe Netflix, care o are in rolul principal pe Sandra Bullock, care interpreteaza rolul unei femei care iese din inchisoare dupa 20 de ani. Ruth Slater fost inchisa pentru ca l-a ucis pe seriful care a venit sa o evacueze din casa in care locuia impreuna cu sora ei Katie, in varsta de cinci ani, dupa moartea tatalui lor.

Dupa eliberare, Ruth se afla in grija unui politist supraveghetor, care o verifica periodic si o observa in incercarile ei de a-si pune viata pe un fagas normal. Ruth isi va lua doua servicii, pare a incepe o relatie si isi cauta cu disperare sora, de care nu mai stie nimic de doua decenii.

Sora ei are o familie adoptiva care o iubeste, dar care nu i-a povestit nimic despre sora ei, pe care aproape a uitat-o. In acelasi timp, fiii serifului pe care Ruth l-a ucis sunt revoltati ca femeia a fost eliberata si este libera sa-si traiasca viata dupa ce tatal lor a murit, iar copilaria lor a fost distrusa.

Insa in momentul in care colegii ei de munca vor afla ca Ruth este o ucigasa de politisti, expresie care o individualizeaza in mod neplacut si pentru care nu va fi niciodata iertata, indiferent daca si-a ispasit sau nu pedeapsa, toate progresele lui Ruth par a fi inutile, iar norocul nu este deloc de partea sa.

Cu toate ca pe alocuri povestea pare ca stagneaza si ca nu se intampla mare lucru, filmul The Unforgivable o prezinta pe Sandra Bullock intr-un rol care nu ii este neaparat caracteristic, dar pe care il interpreteaza foarte bine. In plus, povestea si mai ales finalul filmului iti vor da mult de gandit. Eu personal i-am spus sotului meu ca nu as fi procedat la fel in cazul ei.

Drama regizata de Nora Fingscheidt si scrisa de Peter Craig, Hillary Seitz si Courtenay Miles se bazeaza pe mini-seria britanica din 2009 scrisa de  Sally Wainwright. Se pare ca initial o aveau in vedere pentru acest rol pe Angelina Jolie.

Voi ati vazut The Unforgivable? Cum vi s-a parut?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *