În această toamnă Descoperă colecția TOMMY HILFIGER Kids

Stil și sustenabilitate, cuvintele cheie care definesc colecția Toamna 2021 TOMMY HILFIGER KIDS. În acest an, vă invităm ca împreună cu familia să îmbrățișați conceptul de The Explorer Club și să explorați reîntoarcerea la rădăcini, la natură și să sărbătoriți împreună frumusețea acesteia protejând-o.

Copiii tăi vor arăta minunat, în timp ce, de asemenea, vor avea grijă de mediul înconjurător și de tot ce se află în jurul lor!

Ce înseamnă THE EXPLORER CLUB?

Inspirația colecției din acest an vine din Munții Apalachi, focusul fiind pe descoperirea sentimentului de apartenență și de pace trăit în aer liber. Apectul inovator al sustenabilității se remarcă în mare parte prin piesele realizate din materiale reciclate care le vor menține celor dragi un nivel termic optim, dar mai ales le va oferi un grad mare de confort. 

Stabiliți-vă împreună criteriile esențiale pentru shopping  și alegeți dintre: Daliano, Tensa, Denim, Nova, Nika, Rai, Tensa sau Leonardo – stiluri reunite într-o idee simplă: Waste Nothing și Welcome All – misiunea ambițioasă de sustenabilitate a brand-ului.

Colecția Toamna 2021 include un concept de straturi tranziționale care amplifică ideea de cald și confortabil într-o rochie tip pulover sau pulovere tricotate, în timp ce tonurile pământii domină întreaga colecție, fiind completate de culoarea neon și materiale reflectorizante.

Adăugă un twist în poveștile copiilor și lasăi să se bucure de natură protejând-o. Descoperă întreaga colecție TOMMY HILFIGER Toamna 2021 pe ro.tommy.com sau în magazine selectate din România: București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *