Compania romaneasca a carei voce se aude peste hotare de 90 ani

Toata lumea a auzit de Ciserom, compania din Sebes care, de 90 de ani, fabrica cele mai bune sosete din Romania. Multi, probabil, le purtam produsele fara sa le dam atentie. Mai putini stiu, insa, de succesul pe care Ciserom l-a inregistrat in ultimii ani, compania devenind un exemplu pozitiv de business autentic romanesc.

Desi are o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro care nu da semne de stagnare, Ciserom are mult mai multe motive de mandrie. Stabilitatea financiara nu e un lucru usor de realizat pentru o companie romaneasca, insa tocmai eticheta „Made in Romania” este pentru fabrica din Sebes un motto sub care isi promoveaza creatia. Aflati ca englezii, francezii, germanii, dar si elvetienii sau americanii poarta sosetele fabricate in Sebes. Cam atat de departe au ajuns exporturile, Ciserom devenind astfel un ambasador al calitatii produselor autohtone.

Nu putem sa nu ne intrebam care e reteta succesului Ciserom, desi am avea o misiune grea daca am incerca sa o definim. Fiind infiintata in perioada interbelica, fabrica de ciorapi din Sebes este, in primul rand, o supravietuitoare a evenimentelor nefaste ale istoriei recente a tarii noastre. Ce nu a distrus-o a facut-o, insa, mai puternica, iar Ciserom a dezvoltat un business cu adevarat eficient, acordand o atentie sporita concurentei, dar si trendurilor.

In fapt, sosetele sunt si ele un „fashion statement”, nu-i aşa?

Sursa foto: site-ul Ciserom

Postari similare

One Reply to “Compania romaneasca a carei voce se aude peste hotare de 90 ani”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *