Cum să te bucuri de viaţa de cuplu dupa ce apar copiii

Deşi foarte mulţi părinţi se plâng de lipsa intimităţii sau de faptul că nu mai au timp de propria relaţie după ce familia s-a îmbogăţit cu un nou membru, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Adică nu înseamnă că a fi părinte înseamnă a renunţa la viaţa sexuală şi a lăsa loc frustrărilor în cuplu. Din contră! Iată ce ai de făcut pentru a avea o viaţă sexuală activă, chiar dacă ai copii. 🙂

  • Găseşte-ti timp pentru partener

Este foarte important să îţi reorganizezi priorităţile, astfel încât sa îţi petreci ceva mai mult timp alături de partener. Este adevărat că de multe ori abia ai timp să te speli pe dinţi şi să tragi o perche de blugi pe tine, pentru ca mai apoi să fugi de la bucătarie la creşă, de la creşă la serviciu şi de la serviciu la piaţă. Însă, in tot acest amalgam de activităţi este bine să îţi faci timp şi pentru persoana dragă, pentru că, in fond, sexul este, pe lângă o activitate plăcută de detensionare şi un mod de a-ţi manifesta dragostea. Poţi profita de dimineţile din weekend, când cel mic nu s-a trezit încă sau poţi să faci o escapadă la un hotel o dată pe lună (timp în care rogi pe cineva din familie să va supravegheze nazdrăvanul).

  • Învaţă-ţi copilul ce înseamnă intimitatea

Majoritatea părinţilor stau cu teamă că ar putea fi surprinşi într-un moment nepotrivit, însă acest lucru nu se va întâmpla dacă cel mic întelege din timp că nu poate da buzna într-o încăpere şi că este bine ca mai înâi să ciocăne la uşă şi să primească permisiunea de a intra. Deşi mai greu la vârste fragede, acest comportament poate deveni o obişnuinţă în viaţa copilului tău dacă insişti să respecte regulile casei.

Totodată, dacă plănuieşti o mică nebunie în dormitor, nu uita să pui muzică în fundal (deoarece zgomotele suspecte din timpul actului sexual îi pot stârni curiozitatea celui mic) sau să dai drumul televizorului. Bine ar fi ca în tot acest timp şi copilul să aibă o ocupaţie (îl laşi în camera lui să se uite la desenele sale preferate, îi dai o carte de colorat sau îl laşi la calculator).

  • Furisează-te pentru o partidă de amor pe fugă

Sexul pe fugă şi imprevizibil este recomandat în viaţa de cuplu, pentru condimentarea legăturii dintre cei doi parteneri. Te vei simţi din nou ca în adolescenţă, când pândeai momentele în care să rămâi singur acasă sau te furişai prin cele mai ascunse unghere din casă pentru a avea parte de puţină intimitate. De data aceasta se schimbă rolurile şi nu mai te ascunzi de părinţi, ci de proprii copii. Vei avea parte astfel de o experienţă neaşteptată, iar legătura cu partenerul devine din ce în ce mai puternică.

Pentru mai multe informatii din aceasta categorie, puteti vizita sectiunea Parinti CityFemme

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *