Top 8 conturi de TikTok pe care le urmaresc

Am auzit de TikTok acum vreo doi ani de zile ca fiind o retea sociala preponderent pentru adolecenti. Tipul de continut – video-uri scurte, challenge-uri, lip sync, filmulete amuzante, totul in 15 secunde sau mai putin era ceva ce nu am putut sa inteleg la inceput. Nu ma reprezenta nici sa public astfel de continut, nici sa urmaresc.

Insa de atunci lucrurile s-au mai schimbat, am inceput sa inteleg mai bine reteaua, sa ii vad potentialul de business, sa vad ca brandurile au inceput sa apara si acolo, sa inteleg cat de complicat si cat de multa munca este de fapt in spatele unui video atat de scurt si multe altele.

Iar la finalul anului trecut am fost implicata intr-un proiect care m-a scos din zona de confort si am creat continut pentru TikTok aproape zilnic pentru trei luni de zile – si am facut-o la modul serios, cu calendar de postari, cu subiecte de postari, cu text lucrat in avans, cu timp programat pentru postari etc. Am invatat multe din experienta – mai ales cate goluri am la capitolul video, pentru ca din pacate calitatea video-urilor mele a lasat mult de dorit si am fost tentata nu o data sa las balta proiectul.

Ma bucur insa ca nu am facut-o, pentru ca la finalul experientei mi-am dat seama ca nu este atat de usor sa te expui vizual atat de des, ca este greu sa fii creativ tot timpul, ca iti ia mai mult timp decat te asteptai, ca oamenii de pe TikTok cu care am interactionat nu sunt aceiasi cu cei din bula mea de Facebook si Instagram.

Nu pot sa zic ca am ajuns sa iubesc reteaua, insa s-a creat o comunitate CityFemme maricica si acolo, pe care incerc sa nu o ignor si sa o tin la curent cu postarile de pe blog si cu alte noutati. In plus, am petrecut destul de mult timp pe platforma si am descoperit o multime de conturi interesante. Urmaresc in principal conturi in limba engleza, dar sunt si cateva romanesti care imi sunt tare dragi.

Asa ca iata ce lista de urmarit pe TikTok va propun eu, in caz ca va bate gandul sa va faceti cont (sau aveti deja, dar nu prea stiti pe cine sa urmariti):

In limba engleza:

  1. @kallmekris este preferata mea! Face niste scenete foarte complexe, are o multime de personaje si e foarte creativa! Mi se pare ca promoveaza un umor de buna calitate.
@kallmekris

What I imagine it’s like to have a toddler pt🥳

♬ original sound – Kris HC

2. @andrewrousso si seria sa cu Timmy, un baietel cu un limbaj elevat pentru varsta lui este mai mult decat amuzant!

3. @bentellect – acest tip selecteaza statusuri amuzante pe care le citeste. Ma distreaza teribil!

4. @sabinacri are o serie amuzanta cu Demon in my room.

In limba romana:

5. @missanca – prezinta de fapt un mix, pentru ca promoveaza invatarea limbii engleze, asa ca veti gasi scurte pastile de limba, expresii amuzante, versuri din cantece si multe altele! 🙂 Si nu o promovez doar pentru ca este prietena mea, ci pentru ca merita! 😀

6. @flaviafiat este o tanara foarte expresiva, care face tot felul de lip sync-uri haioase.

@flaviafiat

😂😂😂 Instagram: flaviafiat #funny #foryou #viral

♬ –

7. @stanmihai – si acest tip e foarte expresiv si face o multime de lip sync amuzante.

Bonus:

8. @katy.vine – are o serie haioasa cu mama, tata si fiul adolescent, care face o multime de prostioare. Cred ca este rusoaica, dar continutul ei nu prea are nevoie de cuvinte ca sa il intelegeti. 😀

@katy.vine

Сын вспомнил как папы разбил…Т9😭 Не обижайтесь на родителей, они не специально😘 Но пусть они посмотрят на себя со стороны❤️

♬ original sound – Zane Gentry

Dupa cum vedeti, majoritatea celor pe care ii urmaresc prezinta doua tipuri de continut – amuzant sau educativ. Pentru ca atunci cand intru pe TikTok vreau in principal sa ma relaxez, selectia aceasta vine de minune!

Sper ca vi s-a parut utila lista mea de recomandari! Daca mai aveti si alte nume care considerati ca ar trebui sa apara aici – astept cu interes mesajele voastre in sectiunea de comentarii!

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *