Secrete de vedeta – Miranda Kerr dezvaluie trucurile sale de slabit

Modelul australian Miranda Kerr a fost binecuvantata de natura cu un corp perfect, dar pe langa mostenirea genetica, vedeta nu uita sa respecte cateva principii de nutritie si sa faca sport.

“Practic yoga zilnic – o jumatate de ora dimineata si o jumatate de ora de meditatie. Dedicarea este secretul meu”, marturisea vedeta in urma cu ceva timp. Miranda a dezvaluit in mai multe ocazii ca dieta bazata pe grupa sanguina este cheia pentru mentinerea unui fizic suplu si sanatos.

“Dieta bazata pe grupa sanguina a facut foarte multe pentru mine, astfel incat am inceput sa urmez un anumit plan de nutritie recomandat si mi-am dat seama ca am mai multa energie ca niciodata”, a declarat frumoasa australianca.

De alfel, inainte de a pasi in lumina reflectoarelor, modelul australian a incercat sa profeseze in domeniul nutritiei. Ea s-a inscris la Acedemia din Queesland pentru a studia nutritia si psihologia.

Dieta in functie de grupa sanguina a devenit cunoscuta in plan international odata cu lansarea cartii lui Peter D’Adamo, “Eat Right 4 your Type”. Potrivit acestui regim, fiecare grupa sanguina detine un set de caracteristici care influenteaza regimul alimentar, predispune la anumite afectiuni etc.

Peter D’Adamo subliniaza ca grupele de sange indica evolutia stramosilor nostrii in functie de alimentele consumate. Astfel se diferentiaza patru mari categorii:

  • grupa sanguina A-2 era specifica fermierilor obisnuiti sa consume multe produse vegetale
  • grupa sanguina B-3 era pentru persoanele omnivore obisnuite sa consume atat produse lactate, cat si carne sau legume
  • grupa sanguina 0-1 era atribuita vanatorilor obisnuiti sa consume produse alimentare grele, cu un continut ridicat in proteine de origine animala
  • grupa sanguina AB-4 se atribuia persoanelor cu caracteristici preluate de la grupele A-2 si B-3.

Planul nutritional al Mirandei Kerr Miranda Kerr are grupa de sange A, ceea ce o recomanda ca fiind candidata perfecta pentru o dieta vegetariana, bazata pe un consum bogat de legume organice, sucuri proaspete si legume.

“Unele dintre snacks-urile mele preferate sunt migdalele organice si afinele, o jumatate de avocado cu sare de mare sau bucatele de mere cu unt de migdale si agave”, recunoaste vedeta.

Alte vedete care care au adoptat dieta in functie de grupa sanguina Demi Moore, Elizabeth Hurley si Courtney Cox Arquette sunt doar cateva dintre numele mari de la Hollywood care recomanda aceasta dieta.

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea noastra Sanatate CityFemme.

Sursa foto: www.harpersbazaar.com Autor articol: Alina

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *