Experimentează aroma unică a cafelei Davidoff Café Columbia

Davidoff Café continuă tradiția lansărilor de cafea în ediție specială cu Davidoff Café Columbia, un sortiment ce omagiază natura și gustul inedit al cafelei sud-americane. Originea boabelor de cafea poate fi experimentată chiar și prin designul remarcabil și prin aspectul premium al noului ambalaj. Rețeta a fost special compusă pentru lansare și este disponibilă doar pentru o perioadă scurtă de timp, începând cu luna noiembrie 2020.

Ediția limitată Davidoff Café din acest an oferă iubitorilor de cafea din întreaga lume o rețetă foarte specială de boabe Arabica de cea mai bună calitate, de origine 100% columbiană. Aceștia se vor delecta cu un gust fin, aromat, cu o aciditate plăcută, care se datorează prăjirii ușoare. Publicul tânăr, dinamic și cosmopolit al lui Davidoff va experimenta natura unică și originea cafelei din Columbia prin aromele distincte și designul remarcabil. 

Peisajul fascinant este adus la viață prin ambalajul special cu folie de aur, detaliile lucioase și efectul captivant 3D. Acest secret al naturii într-o ceașcă perfectă Davidoff face parte din patrimoniul mărcii Zino Davidoff, fondatorul vizionar al mărcii ce a explorat întotdeauna și a călătorit în lume pentru a descoperi cele mai fine lucruri din viață, asemenea ediției limitate Davidoff Café Columbia de anul acesta!

Explorarea diferitelor origini de cafea din întreaga lume este o experiență unică pentru simțuri. Edițiile limitate anuale Davidoff Café îi invită pe iubitorii de cafea într-o călătorie către secretele naturii: o ceașcă de boabe de cafea 100% Arabica ce oferă caracterul individual al fiecărei regiuni – ediția din acest an fiind un omagiu adus Columbiei, cu munții săi aurii și văile fructuoase. Compoziția rafinată de cafea încântă cu o prăjire ușoară și specială, care oferă un gust blând, foarte aromat, combinat cu o aciditate elegantă, plină de viață și este disponibilă în trei variante: Cafea prăjită și măcinată, Cafea instant și Cafea boabe. 

Iubitorii de cafea ce apreciază standardele rafinate de calitate stabilite de Zino Davidoff așteaptă cu nerăbdare ediția limitată din fiecare an, pentru aromele sale unice și pentru designul său remarcabil. Acest produs special convinge cu finisaje premium, iar designul exclusivist prezintă un peisaj abstract și elegant al Columbiei.

#DavidoffCafe #DavidoffColombia #DAVIDOFF #Witoutadoubt

Mai multe informaţii despre Davidoff Café găsiţi pe: https://www.zinodavidoff.com/ro/cafea

https://www.facebook.com/DavidoffCafe

https://www.instagram.com/davidoffcafe/

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *