Top 5 idei creative pentru a folosi pneurile uzate

In ultimii ani am observat o tendința din ce in ce mai prezenta in gospodariile romanilor de a folosi pneurile uzate in scop decorativ, ajutand astfel la reducerea deseurilor si oferind o viata noua unor obiecte care altfel ar fi ajuns la groapa de gunoi (sau poate reciclate, in cele mai fericite cazuri.

Navigând pe internet am descoperit și noi câteva idei speciale pe care ne-ar plăcea sa vi le împărtășim – rezultatele finale sunt surprinzatoare si foarte frumoase. 🙂

1. Leagăn shabby-chic

Pentru persoanele ceva mai îndrăznețe nu pare nimic neobișnuit sa agate in salon un pneu vopsit alb, ca element al unui decor shabby-chic. Noua ne place chiar foarte mult! Trebuie insa sa ai o sufragerie suficient de spatioasa astfel incat un astfel de leagan sa nu incomodeze. 😀

2. Măsuță de cafea

Un geam transparent asezat deasupra unui pneu in living este o alegere cât se poate de fireasca pentru adepții stilului urban. Pneurile trebuie doar curatate bine si vopsite. Daca sunteti mai priceputi – puteti adauga si un suport in partea de jos.

3. Ghivece de grădina

Iubitorii se bricolaj își pot lasa imaginația sa zboare pentru realizarea acestor ghivece uriașe care sa le înfrumusețeze grădina. Toate mamele si bunicile vor fi impresionate de rezultat! O astfel de oaza de frumusete ne relaxeaza doar privind-o.

4. Scări neconventionale

Trei pneuri suprapuse, câteva lopeți cu pietriș și un strop de imaginație – iată rețeta pentru cele mai neobișnuite trepte de exterior!

5. Suporturi suspendate de flori

Culoare și entuziasm! Nimic mai simplu pentru a obține cele mai simpatice suporturi suspendate pentru florile preferate! Nu aveti spatiu mult? Nicio problema! Asezarea acestori pneuri pe verticala va aduce acea gradina suspendata aproape, indiferent cat de putin spatiu aveti la dispozitie.

Speram ca alegerile noastre v-au inspirat si asteptam cu nerabdare sa vedem daca voi ati fost deja creativ(e) si aveti astfel de pneuri la voi acasa! 🙂

Pentru mai multe informatii din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Casa & Gradina CityFemme.

Postari similare

3 Replies to “Top 5 idei creative pentru a folosi pneurile uzate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *