Pierduta in asteptare de Gytha Lodge

Pierduta in asteptare de Gytha Lodge este o aparitie de anul acesta a Libris editorial, pe care am citit-o cu interes in doar sase ore. 🙂 Asa cum spun si recenziile, este o carte captivanta, un thriller care o sa va tina in suspans si care n-o sa va permita sa lasati cartea din mana!

Romanul Pierduta in asteptare pe care il puteti gasi pe Libris spune povestea a sase prieteni, care intr-o noapte calda de iulie din 1983 decid sa mearga cu cortul in padure. Pana aici, nimic neobisnuit.

Foc de tabara, multa bautura, cupluri si gelozii – toate acestea sunt reteta iesirilor adolescentilor pentru foarte multi dintre noi. Insa de data aceasta ceva a mers prost. Aurora Jackson, sora mai mica a uneia dintre fetele din grup, ii insoteste in aceasta aventura. Din pacate, nu se va mai intoarce niciodata acasa, iar 30 de ani mai tarziu aflam si motivul, atunci cand cadavrul acesteia este descoperit in padure.

Detectivul Sheens, care si acum 30 de ani a lucrat la cazul de disparitie al Aurorei, este chemat la fata locului si impreuna cu echipa sa va face tot posibilul sa descopere vinovatul sau vinovatii.

Cei sase se reunesc din nou, decenii mai tarziu, iar povestea pe care au spus-o in 1983 nu mai este atat de credibila… Fiecare ascunde cate ceva, detalii noi ies la iveala, mai ales ca doar cei sase cunosteau locul ascuns in care s-a gasit cadavrul. Dar si detectivul Sheens are ceva de ascuns, iar una din angajatele sale incepe sa se indoiasca de impartialitatea sa…

Un roman captivant, care nu-ti dezvaluie criminalul decat foarte aproape de final, Pierduta in asteptare este o carte pe care ar trebui neaparat sa o cititi anul acesta.

“Ce minune! Un thriller ca un tirbuson bine rasucit, unde adevarul este taios ca lama unui cutit, transformandu-se treptat intr-o oda dedicata inchinata pierderii si asteptarii. Pregatiti-va sa fiti bantuiti!”– A.J.Finn, autorul bestsellerului Femeia de la fereastra

“Un debut uimitor. Personaje create in mod ingenios, cu un fir narativ incalcit care m-a facut sa parcurg paginile dincolo de ora de culcare.” – Heidi Perks, autoarea bestsellerului Now You See Her

Gytha Lodge este o scenarista de succes, scriitoare, bloggerita si realizatoare de scenarii pentru jocuri video. A studiat Engleza la Cambridge, apoi Scriere Creativa la UEA. Pierduta in asteptare este romanul ei de debut.  

Pentru alte recomandari de lectura puteti vizita sectiunea Carti CityFemme

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *