Recomandare serial: Suits

De ceva vreme am inceput sa urmaresc serialul Suits pe Netflix – voiam ceva cu multe sezoane, care sa ma captiveze si care sa nu se termine imediat, mai ales ca in perioada asta sunt mai mult singura pe acasa si voiam ceva care sa-mi ocupe timpul. 🙂

Dupa ce am cautat pe google sa vad care sunt cele mai urmarite seriale de pe Netflix, plus un scroll indelungat in lista de lor de seriale, m-am oprit asupra serialului Suits, asa cum am mentionat si mai sus, mai ales ca stiam ca este serialul in care a jucat Megan Markle inainte de a se casatori cu printul Harry si eram destul de curioasa sa o vad in acest rol.

Ajunsa deja la sezonul 7, marturisesc ca Suits m-a captivat destul de usor inca de la inceput, cand Mike Ross si Harvey Specter s-au intalnit pentru prima oara. Nu stiti cine sunt cei doi? Mike Ross este un tanar foarte inteligent, cu o memorie uimitoare, iar Harvey Specter este un avocat de succes, celebru, bogat, sarmant, dar caruia ii lipseste empatia.

Cei doi vor forma o echipa inedita, mai ales ca Harvey il va angaja pe Mike ca si avocat la firma la care lucreaza, chiar daca Mike nu are studiile necesare.

De aici pornesc o serie de intamplari ce ne vor aduce mai aproape lumea avocatilor americani, intelegerile, compromisurile, favorurile, santajul, dar si cazurile pro bono si povestile de dragoste.

Asa ca nu e de mirare ca Suits, serialul-drama american care a debutat in 2011 a devenit unul dintre cele mai de succes seriale difuzate de Netflix si a ajuns acum la sezonul 9 (si ultimul).

Atat Mike Ross (Patrick J. Adams), cat si Harvey Specter (Gabriel Macht) sunt personajele centrale, desi se vor remarca si contura foarte bine si alte cateva personaje – Louis Litt (Rick Hoffman), Donna Paulsen (Sarah Rafferty) sau Rachel Zane (Megan Markle).

Mi-a placut ca spre deosebire de multe alte seriale care se dilueaza pe masura ce se fac noi sezoane, acesta a ramas destul de constant ca si calitate.

Voi ati vazut Suits? Ce alte recomandari de seriale mai aveti?

Postari similare

2 Replies to “Recomandare serial: Suits”

  1. Mi-a plcut fooarte mult, stiu ca am vaut ceva episoade si la televizor cand a aparut, inca astept continuarea sezonului 7 si urmatoarele doua sezoane, Lucifer mi-a mai placut Monarca, Mami merge si la munca… astea imi vin acum in minte 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *