Câteva gânduri din avion despre Sitges

Nu am fost plecata prea des in delegații până acum. Daca stau sa calculez, in noua ani de muncă am fost plecata doar de trei ori în interes de serviciu – o data in Cluj, o data in Dubai și acum in Sitges, un orășel încântător la vreo 30 de kilometri de aeroportul din Barcelona.

Însă în vacanțe, city-break-uri, press trips am fost de mai multe ori decât pot sa număr, așa că mersul cu avionul, toate procedurile de check-in, calcularea timpului necesar de a ajunge până la aeroport și pentru a avea timp pentru toate formalitățile nu-mi sunt străine. Revenind la plecatul in interes de serviciu in Sitges, aceasta a fost de departe cea mai plăcută experiență. Nu va povestesc prea des de munca, știu, pentru că încerc să le păstrez pe cele două destul de bine delimitate (cu toate că din câteva click-uri puteți descoperi destul de ușor unde lucrez și ce fac).

Partea mai puțin plăcută pentru călătorul din mine este că în cazul delegațiilor nu ai timp de vizitat, cel mai adesea ești cazat in hotelul in care are loc evenimentul, acolo mănânci toate mesele, iar de cele mai multe ori după cină, când termini cu toate, nu mai ai energie pentru altceva. Însă atmosfera a fost atât de plăcută, am învățat atât de multe lucruri noi și am cunoscut atât de mulți colegi deschiși și prietenoși încât vă spun sincer că nici nu prea am simțit nevoia de vizitat. 🙂

De data aceasta am avut noroc că am avut și o echipa video la eveniment in Sitges, care s-a ocupat de filmarea momentelor cele mai importante din evenimentul despre care am povestit pe Twitter destul de mult – Future Skills Academy 2019, un eveniment anual aflat la a patra ediție și la care am participat pentru prima dată, acoperind partea de comunicare interna.

Și trebuie să vă spun că m-am simțit minunat, parte din echipa (eu lucrez remote), colectivul a fost prietenos, iar networkingul a fost peste ce mă așteptam – am vorbit cu zeci de persoane cu care am lucrat în ultima jumătate de an, dar am cunoscut și multi oameni noi. In plus, am înțeles mult mai bine partea de tehnologie, strategia, am avut timp și de o ieșire la o cina târzie, plus am sărbătorit și un coleg a cărui zi de naștere a fost ieri.

Scriu aceste gânduri din avion, in timp ce traversam o zona cu turbulente (nu mi-e teama de zbor, nu vă faceți griji 😀 ) si in timp ce ma gândesc că mâine pe vremea asta voi fi deja în Aix-en-Provence împreună cu soțul meu, într-o vizită-fulger la sora mea. Acolo cu siguranta voi avea timp de mai multe poze și o să vă arăt mai multe!

☺️

Postari similare

One Reply to “Câteva gânduri din avion despre Sitges”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *