Recenzie produse CeraVe – crema hidratanta & gelul de spalare

Acum cateva saptamani am primit un colet de la BuzzStore si CeraVe, ca parte a uneia dintre campaniile care se desfasoara pe site-ul BuzzStore si la care am aplicat.

Astfel, am primit un pachet care continea o multime de pliante si mostre, doua produse mini si doua produse full size. Produsele pe care le-am testat sunt:

  • Crema Hidratanta CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata, care hidrateaza si restabileste bariera de protectie a pielii. Mi-a placut ca aceasta crema nu este deloc grasa, insa este densa si se aplica cu usurinta, intra repede in corp si este potrivita atat pentru corp, cat si pentru fata. In plus, contine 3 ceramide esentiale si acid hialuronic si asigura hidratare pe parcursul intregii zile dupa o singura utilizare.

De obicei mi-o aplic seara si pana in seara urmatoare pielea ramane catifelata, mai ales in zona coatelor, unde atunci cand este frig am probleme – le simt uscate. Imi place si ca nu are parfum, astfel fiind potrivita si pentru pielea sensibila.

Am aplicat-o din abundenta mai bine de doua saptamani si inca mai am mai mult de jumatate din cutia de 340 de grame, ceea ce inseamna ca tine destul de mult. Ca si pret de achizitie, suma este undeva in jur de 70 de lei si se gaseste si in Farmacia Tei, si pe emag. Insa puteti sa o gasiti si la reducere in aceasta perioada, la circa 60 de lei.

  • Gelul de Spalare Hidratant pentru piele normal-mixta curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Gelul nu face spuma si mi s-a parut destul de ciudat sa ma obisnuiesc cu asta la inceput – pentru ca, nu-i asa, avem in minte ca un produs care nu face spuma nu functioneaza. Insa il folosesc in fiecare seara pentru curatarea tenului si imi place ca imi lasa tenul hidratat instantaneu.

Parca nici cosurile nu mi-au mai dat asa batai de cap in ultima vreme. Iar cantitatea de produs care iese atunci cand apas pompita de 2 ori este suficienta pentru toata fata pentru a indeparta impuritatile si sebumul. La fel ca si crema, contine 3 ceramide esentiale si acid hialuronic si nu are niciun fel de parfum. Formula fara parfum este potrivita si pentru pielea sensibila sau cea a copiilor, incepand cu varsta de 3 ani. Pretul este in jur de 50 de lei, insa il puteti gasi la reducere la circa 30 de lei.

Produsele sunt hipoalergenice, fara parfum si parabeni si fabricate in Franta. In 2005 CeraVe dezvolta impreuna cu medicii dermatologi o gama de produse pentru ingrijirea pielii imbogatite cu un mix de trei ceramide esentiale (ceramidele 1, 3, si 6-II), acizi grasi si alte lipide pentru repararea si intarirea barierei naturale a pielii. Sistemul revolutionar, denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), elibereaza la suprafata pielii ingrediente de emoliere si hidratare pe parcursul a 24h, strat cu strat, pentru a mentine pielea hidratata pe durata intregii zile.

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Produs CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *