Top 10 conturi de instagram de urmarit

Instagram a devenit o platforma atat de importanta in ultimii ani incat cu greu poti spune ca esti prezent in social media daca nu ai un cont si aici. Desi am inceput ceva mai tarziu si recunosc ca nici acum contul meu de instagram nu este ceea ce mi-as dori, cred ca am evoluat foarte mult de la prima postare (acum ceva mai bine de un an) si pana acum. 🙂

Si pentru asta, pe langa faptul ca m-am straduit sa fac poze mai bune, sa am lumina naturala in cat mai multe dintre fotografiile pe care le fac, sa citesc stiri si sa fiu la curent cu imbunatatirile care ii sunt aduse in permanenta platformei – am urmarit si foarte multe alte conturi: pentru inspiratie, pentru teme, pentru decoruri, pentru hashtag-uri etc.

Sunt o multime de conturi interesante si desigur ca nu imi apar postarile de la toate conturile pe care le urmaresc, dar usor-usor le-am triat si sunt cateva conturi pe care le urmaresc des.

Mai jos le-am organizat dupa categorie, sper sa va placa! 🙂

1.Carti – #bookfeaturepage – se pot urmari si hashtag-uri, iar mie imi place tare mult sa le urmaresc pe cele referitoare la carti, printre care si pe acesta. Ma ajuta sa descopar multe conturi interesante si sa primesc inspiratie atunci cand imi lipseste.

https://www.instagram.com/p/Bk8AwVxFovw/?tagged=bookfeaturepage

2.Carti – Cartestagram – este un cont romanesc destul de mic, dar in crestere, care mi-a preluat de cateva ori pozele cu carti, cea mai recenta fiind mai jos! Imi place ca la fel, descopar destul de multe conturi dragute, romanesti.

https://www.instagram.com/p/BmpioSWlQuh/?taken-by=cartestagram

3.Culinar – Jamie Oliver – Pentru inspiratie culinara Jamie Oliver mi se pare cel mai carismatic bucatar, care gateste cu placere, prezinta retete simple destul de des, plus diverse momente din viata lui personala.

https://www.instagram.com/p/BkzRAGNBA3V/?taken-by=jamieoliver

4. Culinar – Chef Florin Dumitrescu – urmarim cu placere emisiunea culinara in care Florin Dumitrescu este jurat, asa ca mi s-a parut o continuare fireasca sa il urmaresc si in social media, sa vad ce alte proiecte mai are.

https://www.instagram.com/p/BkkmMdcBDCH/?taken-by=chefflorindumitrescu

5. Companii – IBM – Lucrez la IBM de mai bine de trei ani de zile, asa ca ar fi pur si simplu ciudat daca chiar nu as fi curioasa ce face aceasta companie in social media. 🙂

https://www.instagram.com/p/BkplqymgX-R/?taken-by=ibm

7. Companii – Hubspot – Hubspot are un cont de Instagram curatel, care respecta o tema si o culoare (portocaliu), care imi place tare mult de cateva luni de zile, de cand l-am descoperit.

https://www.instagram.com/p/BjXZ0vFATPp/?taken-by=hubspot

8. Mall-uri – Sun Plaza – Desi urmaresc si alte mall-uri din Capitala, contul Sun Plaza este cel care imi place cel mai mult. Probabil proximitatea este un factor important, pentru ca locuiesc in zona si este singurul pe care il vizitez in mod frecvent.

https://www.instagram.com/p/BiRWAX3FpW0/?taken-by=sun_plaza

9. Cosmetice – Yves Rocher – Contul romanesc al companiei Yves Rocher a crescut foarte repede in ultima vreme, iar imaginile lor sunt chiar placute, il urmaresc cu drag.

https://www.instagram.com/p/Bj4xSxxlbxJ/?taken-by=yvesrocherro

10. Cosmetice – Avon Space – Avon, probabil prima companie de cosmetice pe care o stiu inca din clasele gimnaziale, se descurca foarte bine in social media, contul lor de Instagram fiind dovada a acestui fapt.

https://www.instagram.com/p/Bkh6eqblpfz/?taken-by=avonspace

Voi ce conturi de Instagram urmariti cu placere?

Postari similare

One Reply to “Top 10 conturi de instagram de urmarit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *