1000 de Planuri: Cutia Gourmet si o cina romantica

Datorita parteneriatului cu 1000deplanuri.ro am avut ocazia sa testez unul din frumoasele cadouri pe care acestia la propun – cutia Gourmet, care este descrisa ca o experienta culinara speciala ce poate deveni inceputul unei povesti memorabile.

In caz ca nu ati avut inca ocazia sa incercati una dintre cele patru cutii disponibile (Gourmet, Loisir, Unique sau Escapade), sa va povestesc pe scurt mecanismul: in cutiuta respectiva veti gasi un voucher, pe spatele caruia aveti doua coduri: unul de rezervare si unul de validare.

Trebuie sa intrati pe 1000deplanuri.ro si sa introduceti cele doua coduri si sa apasati butonul Start – acolo veti avea de adaugat cateva date pentru a va face contul (numele, adresa de email si o parola), iar codul este activat.

Intre timp, in cutiuta pe care o aveti veti gasi si o carticica cu toate ofertele pe care le puteti folosi prin acest voucher. Trebuie doar sa le studiati cu atentie si sa o alegeti pe cea care va place cel mai mult. O veti gasi si pe site – si o puteti rezerva in cadrul sectiunii “Oferta rezervata”, iar mai apoi trebuie doar sa sunati / sa dati un mail pentru a face rezervarea la local.

Sunt o multime de oferte care ne-au tentat, insa noi am ales varianta de cina romantica, mai ales ca am decis sa iesim aici in perioada 1 – 8 martie: Cina la restaurant Vogue, disponibila la restaurantul Vogue, aflat la parterul hotelului cu acelasi nume. Am dat un email miercuri sau joi pentru a face o rezervare pentru seara de duminica. Desi in cadrul acestei oferte rezervarea trebuie facuta cu 7 zile inainte, acestia au fost foarte draguti si am putut face rezervarea doar cu 3-4 zile inainte.

Atunci cand am sosit le-am dat voucherul completat cu datele mele si asta a fost tot. Servirea a fost ireprosabila, iar mancarea a fost multa, proaspata si delicioasa. Mai jos puteti vedea cateva poze cu bunatatile pe care le-am savurat impreuna cu sotul meu. 🙂

Per total, procesul mi s-a parut foarte simplu, iar completarea contului pe site se face doar o singura data, pentru ca mai apoi va puteti loga in contul respectiv de fiecare data cand cumparati sau primiti o noua cutie.

Mi se pare o solutie foarte buna de cadou de facut colegilor de munca, atunci cand se strang bani pentru ziua cuiva si se pune problema daca sa ii luam un cadou sau un voucher (si mai ales unde). Este un cadou foarte bun si pentru prieteni, rude, sau chiar si partenerul de viata – pentru ca in final ii lasati lui decizia asupra locului in care puteti petrece cateva ore sau cateva zile deosebite. 🙂

Mai multe despre pachetul Gourmet: Experientele gourmet pe care vi le propunem sunt o adevarata calatorie prin lumea larga. De la celebra pljeskavica sarbeasca, la platouri cu branzeturi frantuzesti, burger cu ton sau quesadilla cu carne, mici lucrari de arta delicioase produse de maestri culinari recunoscuti si servite in bistrouri sau restaurante de prestigiu. Evident, experientele gourmet sunt doar un pretext pentru o zi minunata.

Mai multe despre 1000 de Planuri: 1000 de Planuri reprezinta prima solutie integrata – on-line si off-line – pentru gasirea cadoului perfect. Originile sunt spaniole, dar partenerii din 1000 de Planuri sunt companii romanesti, cu istoric cunoscut si care doresc sa va ofere experiente memorabile.

Voi ati mai auzit pana acum de cutiile 1000 de planuri? Cum vi se pare ideea unei astfel de cutii?

Sursa foto principala: site-ul 1000deplanuri / foto din cadrul articolului: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *