Recomandare film: Den of Thieves

Va era dor de un film cu Gerard Butler in rol de bad guy? Un film cu multa actiune care sa-i mai aiba in distributie si pe 50 Cent, Jordan Bridges sau Pablo Schreiber? Atunci aveti noroc, “Den of Thieves” este mixul complex care sa va scoata din casa pe frigul asta sa urmariti un film de actiune, cu multe impuscaturi si cu intorsaturi neasteptate.

Se ia o gasca de infractori cu planul jafului suprem – acela de a scoate din circulatie 120 de milioane de dolari din cea mai bine pazita banca din Los Angeles, chiar sub ochii politistilor si se adauga o gasca de forte de ordine mai de speriat si mai periculosi decat infractorii.

Se amesteca cu probleme de familie, cu un informator care nu pare a stii prea multe, dar care e tot timpul fix acolo unde trebuie, se adauga multi muschi si multe impuscaturi, urmariri in trafic, masini faine, spalare de bani, ba chiar si blocaje in trafic.

“Den of Thieves” nu prea e un film pentru fete, insa a mers la fix pentru o iesire dupa program cu colegii de munca. 🙂

De data aceasta am mers la Cinema Glendale, in zona Cotroceni, un cinema micut, dar care in pretul biletului include si o bautura si popcorn cat vrei. 🙂

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut sa vad un Gerard Butler in rol de dur, cu multe tatuaje, cu muschi, periculos, mereu gata sa bata sau sa impuste pe cineva.

Voi ce filme ati mai vazut in ultima vreme?

Pentru alte recomandari de filme puteti urmari sectiunea Filme CityFemme.

Sursa foto: www.empireonline.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *