Winter Food Bloggers Conference 2017

Desi a doua parte a lunii decembrie a fost destul de linistita, in prima parte a lunii am avut ocazia sa particip la un eveniment la care imi doream de multa vreme sa ajung – Food Bloggers Conference, editia de iarna 2017.

Astfel, intr-o zi insorita de marti am mers inca de dimineata la hotelul Radisson Blu din Bucuresti, unde am avut ocazia sa ma aflu in acelasi loc cu cel putin 200 de bloggeri culinari sau pasionati de zona culinara. Desi din echipa CityFemme sora mea este de fapt cea pasionata de bucatarie, cea care pregateste toate retetele de care povestim si cea care este in stare sa va vorbeasca numai despre culinar zile intregi, eu am fost cea care a putut sa mearga la eveniment. 🙂

Si bine am facut, pentru ca am avut ocazia sa particip la o sesiune foarte interesanta despre Instagram pentru bloggeri culinari, iar o parte dintre sfaturile lor (de fapt, aproape toate) se pot aplica si bloggerilor generalisti, ca si mine. Am vazut cat de importante pentru o poza reusita sunt lumina, decorurile, fundalul, precum si un aparat sau telefon cu o camera foto performanta.

In plus, este esential sa stapanesti si vreo doua, maxim trei aplicatii care sa-ti permita retusarea pozelor, mai ales daca esti deja la un nivel care sa-ti permita sa castigi din postarile tale de Instagram. Frecventa postarilor este si ea foarte importanta – cel putin o data pe zi ar trebui sa postam ceva relevant, care sa aiba hashtaguri potrivite, iar apoi trebuie sa investim timp pentru a comenta si raspunde persoanelor care ne urmaresc, pentru a crea o comunitate.

In a doua parte a evenimentului am avut ocazia sa urmaresc o discutie intre bucatari – Chefs Talk, unde recunosc ca preferatul meu a fost Adi Hadean (poate pentru ca am avut ocazia sa-l vad si la alte evenimente si mi-a placut ca persoana), iar evenimentul s-a terminat cu o discutie intre cativa bloggeri pe zona culinar, unde din pacate nu am putut ramane pana la final.

Au fost o multime de sponsori, o multime de surprize dragute, decoruri de iarna si mai ales muuulte dulciuri. 🙂

Trebuie sa recunosc ca evenimentul acesta mi-a placut cel mai mult dintre toate la care am participat anul acesta, am interactionat cu destul de multe persoane, am aflat lucruri noi si cred ca a fost pentru prima data in care m-am simtit cu adevarat parte din comunitatea de bloggeri.

Pentru a vedea cum ni s-au parut alte evenimente la care am participat, puteti urmari sectiunea Evenimente CityFemme.

Sursa foto: poza cu mine si Raluca a fost facuta de Emil, caruia ii multumesc cu aceasta ocazie 🙂

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *