IT 2017 – Tie de ce ti-e cel mai teama?

Filme precum Annabelle, The Conjuring, Mama, Split sau Insidious vă spun ceva? Dacă da, atunci sunteți niște împătimiți ai genului horror, la fel ca și noi (însă cu măsură, nu m-aș putea uita non-stop doar la filme de groază și în niciun caz nu singură), așa că avem o nouă recomandare pentru voi în perioada următoare – filmul IT, pe care l-am văzut în avanpremieră și care va apărea în cinematografe începând cu vinerea aceasta.

Synopsisul filmului este clar și explică în mare acțiunea:

„O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.”

Am citit până acum două dintre romanele lui Stephen King – „The Shining” (Strălucirea) și „Carrie”, așa că știam ce poate scriitorul din punct de vedere al romanelor de groază. Ambele m-au captivat și m-au înspăimântat în aceeași măsură, așa că aveam așteptări mari legate de filmul IT, realizat după romanul omonim al scriitorului american.

În orășelul Derry se întâmplă o mulțime de lucruri suspecte, însă nimeni nu pare a face nimic. Asta până când o gașcă de băieți („ratații”), împreună cu o fată, colegă de școală, decid să afle unde se ascunde clovnul Pennywise și să-l gonească o dată pentru totdeauna, mai ales pentru că Georgie, frățiorul unuia dintre băieți, a dispărut fără urmă de câteva luni bune, iar cei mici îl bănuiesc vinovat pe clovn.

Continuarea articolului o puteti citi aici.

Mai multe recomandari despre ce am vazut in ultima perioada puteti gasi in sectiunea Filme pe CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *