Digital Divas 2017 – scena celor mai importanti lideri de opinie din Fashion & Beauty blogging

Tot mai multe dintre deciziile pe care le luam astazi sunt influentate de cei apropiati noua si de mass media, dar intr-o tot mai mare masura, si de liderii de opinie din mediul online. Se vorbeste astazi foarte mult despre influenceri si despre legatura stransa pe care acestia o pot stabili cu cei care ii urmaresc. Fie ca vorbim de bloggeri, vloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenti si in Romania.

La Digital Divas 2017, scena conferintei si audienta vor reprezenta locul in care se reunesc o mare parte din liderii de opinie din domeniile Fashion & Beauty blogging de la noi. Anul acesta, peste fix o saptamana, in data de 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii au fost invitati sa dezbata cele mai noi tendinte. Si nu doar atat – in plus, ne vor prezinta idei si studii de caz pentru cei care sunt deja prezenti sau vor sa se lanseze in publishing-ul online.

Asa ca daca este un domeniu care te pasioneaza si nu esti din Bucuresti sau ai ratat perioada de inscriere la eveniment – pe 17 mai poti urmari online pe www.digitaldivas.ro sesiunile de prezentari si Gala Digital Divas Awards 2017, totul live. Printre vorbitorii editiei acesteia se afla: Stela Toderascu, Alexandra Chelu, Matei Dima si Lorena Buhnici.

Gala Digital Divas Awards ofera recunoastere celor mai bune proiecte online din Fashion si Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of  Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account etc.

Pentru mai multe detalii despre accesul la eveniment si program puteti consulta site-ul www.digitaldivas.ro.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *