Anul asta vreau sa particip la Spring SuperBlog 2017

Stim cu totii ca viata este un proces continuu de invatare – si foarte bine ca este asa! Sunt placute si perioadele de rutina, in care stii ordinea lucrurilor cu ochii inchisi, dar nu trebuie sa trecem in plafonare, trebuie sa avem mereu un mic imbold sa facem lucrurile mai bine, mai repede, mai eficient. Si clar ca am invatat si o sa invat in continuare o groaza de lucruri – dar nu o data am spus ca ceea ce mi-a deschis calea cu adevarat spre dezvoltare (atat personala, cat si profesionala) – a fost faptul ca am invatat sa citesc.

Un intreg univers mi s-a deschis cu paginile cartilor pe care le-am citit de-a lungul timpului – plus ca m-a ajutat sa ajung la urmatorul nivel: acela de a scrie. De la primul concurs creativ din clasele primare pana la olimpiadele din liceu, de la cele doua tentative (din pacate abandonate) de romane pe care le-am avut pana acum pana la concursul din perioada facultatii care mi-a adus o vizita la Parlamentul European din Bruxelles, de la cei noua ani de blogging pana la proiectul City Femme lansat in octombrie anul trecut – toate acestea n-ar fi fost posibile daca nu descopeream cititul si scrisul.

Si pentru ca la capitolul citit imi place sa cred ca nu prea mai am ce imbunatati – e cazul sa urmez o provocare si in ceea ce priveste scrisul. Dupa ce am urmarit de cativa ani din afara cum diversi bloggeri creativi au participat cu succes la editiile trecute ale SuperBlog – este cazul sa ma inscriu si eu la una din cele mai placute provocari pentru bloggerii din Romania – Spring SuperBlog 2017.

Timp de mai bine de o luna vreau sa ies din zona mea de confort, sa scriu despre subiecte pe care poate nu le-as aborda in mod normal si sa fac asta contra-cronometru. Cu siguranta voi avea multe lucruri de invatat din aceasta provocare!

 

Postari similare

One Reply to “Anul asta vreau sa particip la Spring SuperBlog 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *