SuperBlog 2021 – o noua incercare

In martie 2017 participam pentru prima data la una dintre editiile SuperBlog – cea de primavara, si v-am anuntat la momentul respectiv inscrierea aici. Aveam blogul acesta de mai putin de jumatate de an, inca incercam sa-mi dau seama care este directia in care vreau sa o iau cu scrisul si cat timp pot sa ii aloc.

Nu prea eram obisnuita la momentul respectiv cu scrierea de advertoriale, dar mi-am dorit tare mult sa fiu unul dintre finalisti si mi-am dat silinta sa particip la fiecare proba, indiferent cat de mult sau de putin mi s-a potrivit. Si am obtinut note decente, ma aflam undeva in top 20-30, chiar daca nu am castigat niciun premiu.

Ultima proba insa, cea de creativitate, m-a dat peste cap. Nu am inteles-o, am facut tot ce am putut, insa am luat unul dintre cele mai mici punctaje (ceea ce m-a dus destul de jos in clasament) si un comentariu al persoanei care a jurizat de genul ca am privit proba in bataie de joc. Am ramas taaare dezamagita si cu un gust amar, multi ani stand departe de competitie, cu gandul ca nu este pentru mine. In plus, chiar daca am fost finalista si puteam astfel sa merg la evenimentul de premiere dedicat, sotul meu nu a avut cum sa isi ia liber la momentul respectiv, asa ca nu am mers nicaieri…

Competitia este insa faina, am urmarit-o mai mereu din umbra, pe grupul de Facebook dedicat lumea este foarte activa (se mai si incing discutiile uneori, cam mult pentru gustul meu 😀 ), Claudia, cea care se ocupa de competitie este intotdeauna foarte draguta si incearca sa rezolve rapid orice nelamurire, asa ca anul acesta am decis sa-mi mai acord (si sa-i mai acord si competitiei) o sansa. Fara presiune de data aceasta – voi participa la ce probe pot si am inspiratie, cand pot (pentru ca atunci cand se lanseaza SuperBlog 2021) noi suntem plecati in vacanta.

In plus, e posibil ultima data cand as avea timp de o astfel de competitie (impropriu-zis ca as avea timp, ca bebe Mihai nu prea imi lasa mult timp la dispozitie, decat la pranz cand doarme, ca acum), insa de anul viitor voi reincepe munca si cu siguranta voi avea si mai putin timp liber. 🙂

Acestea fiind zise, sa inceapa competitia SuperBlog! 🙂

Sursa foto: pixabay.com, editata de mine

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *