Recomandare lectura: “Micuta englezoaica” de Catherine Sanderson

Romanul „Micuța englezoaică” scris de Catherine Sanderson este o poveste ușurică și lejeră a zilelor noastre, perfect de citit în autobuz (cum a fost cazul meu), acasă, în concediu, oriunde. Limbaj accesibil, fir al evenimentelor clar și un deznodământ oarecum neașteptat.

Vorbim despre Catherine, o englezoaică de 30 de ani care pare a avea tot ce și-a dorit în viață. Un serviciu bine plătit în Paris, orașul viselor ei, o fetiță de doi ani care-i umple zilele și o relație de 11 ani cu un francez seducător.

Dar cumva nu pare destul. Relația merge din inerție, fără comunicare și fără vreun fel de intimitate, atribuțiile de mamă o copleșesc și simte că nu mai are timp și pentru ea, iar jobul nu-i mai oferă provocările de altădată. Soluția pe care o găsește? Blogul.

Își face un blog care o ajută să evadeze din cotidian, iar sub pseudonimul “Micuța englezoaică” își varsă frustrările de zi cu zi în fața unor necunoscuți. Momentele petrecute în fața monitorului devin astfel cele mai frumoase clipe ale zilei, iar în scurt timp blogul devine o parte importantă a vieții ei.

Prietenii virtuali devin ușor-ușor prieteni și în viața reală, iar cei din viața reală trec cumva în umbră. Evident că apare și un tip, care are tot ce-i lipsește partenerului actual de viață al lui Catherine. Sau nu?

Asta rămâne să descopere oricine e interesat să citească romanul.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *