Sfaturi de care sa tii cont la prima intalnire

Cand vine vorba de a cunoaste un nou partener, emotiile sunt la fel de puternice ca in adolescenta. Vrei ca totul sa mearga perfect, intrucat, cumva, in adancul inimii tale speri ca de data aceasta sa fi tras lozul norocos si el sa fie alesul inimii tale.

Desi o prima intalnire aduce cu sine mult entuziasm, pregatirile dinainte pot fi coplesitoare.

Noi ne-am informat putin, am mai combinat propria experienta si ne-am intrebat prietenele si am alcatuit un mic ghid cu “instructiunile” pe care trebuie sa le respecti inaintea primei intalniri.

  • Relaxeaza-te 

Este un sfat pe cat de simplu, pe atat de dificil de urmat. Multe femei se pregatesc la o prima intalnire ca si cum de asta ar depinde intreaga lor viata. Fetelor, ce atata bataie de cap? Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti voi insiva si sa nu va “poleiti” personalitatea si look-ul mai mult decat este cazul.

  • Ai grija ce tinuta alegi

Da, stim! Vrei sa iti surprinzi partenerul si sa arati spectaculos, dar stii vorba aia: “Ce-i prea mult, strica”. Nu exagera cu un stil vestimentar mult prea sexy la o prima intalnire, ci alege haine care sa te avantajeze si in care sa te simti lejer si confortabil.

  • Respecta-ti partenerul si ai grija la punctualitate

La o prima intalnire este foarte important sa lasi o impresie buna persoanei cu care te intalnesti. Daca vii cu jumatate de ora intarziere si apoi nu faci altceva decat sa iti butonezi telefonul, asta nu denota altceva decat lipsa de bun-simt si educatie.

Chiar daca partenerul nu te intereseaza in mod special, fa dovada ca ai cei sapte ani de acasa si respecta persoana alaturi de care ai iesit!

  • Inchide-ti telefonul

Nu-i asa ca poti trai fara telefon 2 ore cat iesi la o intalnire, nu-i asa?

  • Fii naturala

Nu te comporta ca un mic robotel, setat doar sa puna intrebari sau sa zambeasca automat la glumele partenerului. Chiar daca s-ar putea sa fii putin stresata, abordeaza subiecte de discutie pe care le stapanesti, povesteste-i cate ceva despre pasiunile sau jobul tau si nu uita sa asculti atent ceea ce are de spus si companionul tau.

  • Lasa-l pe el sa faca urmatoarea miscare

Chiar daca ti-a lasat o impresie buna si ai vrea sa il revezi, nu fi disperata si nu il intreba cand urmeaza sa va reintalniti. Cu siguranta, daca partenerul este la fel de interesat ca si tine, iti va da singur de inteles si te va cauta el la telefon, facebook etc. Barbatii nu sunt chiar asa emotivi cum credem noi, daca te place, te suna, restul sunt doar minciunele bine camuflate.

Bafta la prima intalnire si da-ne de veste cum a mers, daca ai urmat sfaturile noastre!

Sursa foto: www.pexels.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *