Iata ce sfaturi pretioase i-a dat acest tata fiului sau inainte de casatorie!

In momentul in care cei apropiati afla ca vrei sa faci marele pas si sa iti unesti destinul cu alesul/aleasa tau/ta, vor curge urarile de bine sau sfaturile de tot felul.

Sfaturile pe care acest tata i le-a oferit fiului sau chiar in ziua casatoriei  au facut ocolul internetului si s-au dovedit a fi pline de intelepciune si valoare, asa ca nu ezitam sa le impartasim cu voi!

1. Fiule, daca sotia ta nu face altceva decat sa cheltuiasca banii si nu isi doreste niciodata sa economiseasca, inseamna ca este materialista, nu are nicio responsabilitate si nu isi face griji in legatura cu sursele veniturilor voastre.

2. O femeie poate fi o excelenta sotie, in vreme ce alta poate fi o mama excelenta, dar daca ai gasit femeia care poate fi in acelasi timp o buna sotie si o mama buna, nu o lasa sa iti scape.

3. Fiule, nu iti obliga sotia sa stea mai mult decat trebuie in bucatarie, caci locul ei nu este acolo. Trebuie sa participati amandoi la treburile casnice.

4. Fiule, daca iti spun ca tu esti barbatul in casa, asta nu inseamna ca trebuie sa ai grija doar la portmoneu, ci mai degraba ca trebuie sa ai grija de zambetul sotiei tale, adica trebuie sa fii capabil sa o faci fericita. Asta inseamna sa fii un adevarat barbat!

5. Indiferent de situatie, nu ridica niciodata mana asupra consortii tale. O femeie ranita nu va mai fi niciodata fericita.

6. Daca dupa casatorie continui sa ai aceasi viata de celibatar, risti sa redevii rapid unul.

7. In locul in care am intalnit-o si am imbratisat-o prima data pe mama ta (la umbra unui cocotier), acum sunt numai restaurante, dar eu imi amintesc mereu cu drag de acest loc. Incearca si tu ca primele voastre clipe impreuna sa fie magice, astfel incat sa vi le amintiti mereu.

8. Fiule, daca ajungi sa ii reprosezi sotiei tale ca s-a schimbat, uita-te mai intai daca tu ai ramas acelasi.

9. O femeie care nu este in stare sa te sustina atunci cand gresesti, nu merita sa iti fie alaturi atunci cand ai parte de succes sau victorii.

10. Nu iti compara partenera niciodata cu o alta femeie, fiindca niciuna nu seamana cu alta, dar sotia ta este singura care iti este alaturi.

11. Mama ta si cu mine nu vrem sa stim ce se petrece in relatia voastra. Chiar daca aveti probleme, pastrati-le pentru voi, nu vorbiti nimanui de ele. Pastrati-va intimitatea in cuplu.

12. Fiule, ajuta-ti sotia sa isi indeplineasca visurile.

13. Fiule, sa ai grija de mine si de mama ta, astfel incat mai apoi copiii tai sa faca acelasi lucru pentru tine.

Sursa foto: www.pexels.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *