Miss Franta, marea castigatoare a concursului Miss Univers 2016

In seara de 29 ianuarie a avut loc finala concursului Miss Univers, la Mall of Asia Arena din Filipine, unde concurente din 87 de tari s-au intrecut in a castiga coronita victoriei.

Frantuzoaica Iris Mittenaere este marea castigatoare a competitiei, dupa ce a reusit sa ajunga pe lista celor 13 finaliste( din Kenya, Indonesia, Mexico, Peru, Panama, Colombia, Phillippines, Canada, Brazil, France, Haiti, Thailand si SUA).

In varsta de 24 de ani, frumoasa bruneta s-a nascut in sarmantul orasel Lille si urmeaza cursurile facultatii de stomatologie. Dupa cum insasi declara, ii place “sa practice sporturile extreme, sa calatoreasca si sa gateasca preparate frantuzesti”. Suna bine, nu-i asa, domnilor?

Iris Mittenaere este cea de-a doua frantuzoaica ce castiga titlul de “Miss Univers”, la sase decenii decenii distanta de predecesoarea sa, Lorraine Christiane Martel (care a castigat trofeul in 1953).

Locul doi in competitia Miss Universe 2016 a fost ocupat pe Miss Haiti, in vreme de Miss Columbia a ocupat pozitia a treia.
Frantuzoaica i-a cucerit pe cei din  juriu cu raspunsurile sale argumentate si sincere, din runda finala a intrebarilor.
“Sa avem frontierele deschise ne permite sa calatorim in intreaga lume si sa descoperim un pic mai mult din ea, (…) din ceea ce ne ofera vecinii nostri”, a declarat Iris atunci cand a fost intrebata care este punctul sau de vedere in legatura cu problema migratiei.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *