Recomandare film: “La La Land”

LLL d 12 _2353.NEF

Nu am mai ajuns de cateva luni bune la cinematograf, insa saptamana trecuta am reusit sa-mi spal pacatele si sa merg impreuna cu colegele de munca la filmul “La La Land”, in care joaca Emma Stone si Ryan Gosling. Desi nu sunt fan al muzicalurilor, raportul de muzical – drama – viata l-a facut un film bun, cu un final care aproape ne-a adus lacrimi.

Pe scurt, proiectia de 128 de minute aduce in prim-plan viata Miei, o actrita aspiranta la un rol care s-o propulseze si povestea ei de dragoste cu Sebastian, un cantaret de jazz care vrea sa-si deschida propriul club, interpretat de Ryan Gosling.

Desi traseul lor nu e deloc simplu si ambii au de trecut multiple piedici, cei doi se indragostesc profund si reusesc sa se sustina reciproc atunci cand lucrurile nu par a avea vreo solutie. Insa iesirea din anonimat a lui Sebastian o face pe Mia sa-si dea seama ca dupa sase ani de incercari repetate, lucrurile nu merg deloc in directia in care isi doreste ea, asa ca e dispusa sa renunte la tot, sa paraseasca Los Angeles-ul si sa se intoarca in orasul natal.

O ultima interventie a lui Sebastian o ajuta sa obtina rolul mult visat si sa-si inceapa viata pe care o doreste. Fast-forward peste 5 ani, la finalul filmului vom vedea cum stau lucrurile pentru ambii protagonisti si ce s-a ales de visurile lor.

O poveste fascinanta, care te tine cu sufletul la gura, “La La Land” imbina muzica, dansul, culorile, magia si viata intr-un fel captivant. Fanele lui Ryan Gosling au ocazia sa-l vada pe faimosul actor cantand la pian, partea care pe mine personal m-a atras cel mai mult din film. Se pare ca acesta a invatat sa cante la pian special pentru acest rol.

Muzicalul a obtinut 14 nominalizari la Oscar, iar „La La Land“ tocmai a fost desemnat „cel mai bun film al anului“ de catre producatorii de la Hollywood in cadrul ceremoniei de decernarea a Premiilor sindicatului producatorilor din America.

Daca nu ati reusit sa vedeti inca filmul – va dorim vizionare placuta!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *