Cum am vazut meciul CSM Bucuresti vs Larvik

CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campioanelor EHF a anului 2016, a infruntat vineri echipa Larvik in Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Stim, de obicei nu acoperim astfel de subiecte pe City Femme, insa atunci cand esti pe stadion si te bucuri de atmosfera meciului – parca e pacat sa nu impartasesti asttfel de momente sportive.

Am ajuns in sala putin dupa ora 19:00, in timp ce jucatoarele-si faceau incalzirea. Am vazut pas cu pas cum sala a devenit aproape neincapatoare – in jur de 4.000 de persoane au fost la Sala Polivalenta pentru a sustine echipa de handbal CSM Bucuresti.

Meciul de debut in grupele principale ale Ligii Campionilor a inceput frumos, desi CSM a ratat cateva ocazii bune, iar mai apoi fetele au reusit sa se distanteze de echipa norvegiana la un scor de 9 la 5. Din pacate, nu au reusit sa-si mentina avantajul, terminand prima repriza in dezavantaj, la scorul 12-13.

Jocul echipei noastre a avut de suferit in cea de-a doua repriza, unde diferenta de puncte a crescut destul de mult. Iar atunci cand in minutul 58 fetele noastre erau conduse cu 24 la 26 – am zis ca nu mai au nicio sansa si am pornit spre iesire, ca sa evitam aglomeratia de final. Insa cele doua rabufniri de aplauze la interval de cateva secunde ne-au facut sa ne intoarcem grabiti sa vedem ce am pierdut – si am pierdut fix ultimele doua goluri, care au adus scorul final de egalitate: 26 – 26.

Per total, atmosfera mi-a placut, lucru pe care il stiam de la primul meci de handbal pe care l-am vazut acum cateva luni. Insa ca joc al echipei – cred ca se putea mai bine. Fetele sunt bune, insa au parut cam demotivate, jocul de echipa nu prea s-a legat, nu au atacat poarta, preferau sa paseze intre ele (pasand astfel si raspunderea golului), plus ca multe dintre loviturile lor au fost departe de poarta.

Voi la ce meciuri ati fost?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *