Femeile conduc lumea: Interviu cu Alina Gheorghe,  Director Regional Francize AVBS Credit

Nu voiam sa las sa treaca ziua de 8 martie fara a veni catre voi cu un articol mai deosebit – un interviu din categoria Femeile conduc lumea, cu o poveste inspirationala despre munca, determinare si reusita. Cea care este astazi in prim-planul nostru este Alina Gheorghe, Director Regional Francize AVBS Credit, o tanara de 34 de ani care, precum spune chiar ea, si-a depasit statutul de persoana cu dizabilitati, este licentiata in Psihologie si are un loc de munca pe care il iubeste, care ii aduce reusite si o motiveaza sa tinteasca mereu mai sus.

  1. Bună, poți să începi, te rog, prin a ne spune câteva cuvinte despre tine?

Bună, sunt Alina Gheorghe, am 34 de ani, licențiată în Psihologie, om determinat care și-a depășit statutul de persoană cu dizabilități și Director Regional Francize în cadrul companiei de brokeraj bancar, AVBS Credit.

2. Care a fost parcursul tău profesional înainte de face parte din echipa AVBS Credit?

Înainte de a fi cooptată în cadrul echipei AVBS Credit și de a mă dedica îndeplinirii obiectivelor acestei companii, am fost freelance writer, blogger, copywriter, content writer, ghost writer și am desfășurat aceste activități ca persoană fizică autorizată. Așadar, aveam deja cunoștințele de bază despre lumea antreprenoriatului.

3. Ce înseamnă AVBS Credit și cui se adresează?

AVBS Credit este una din cele mai renumite companii de brokeraj bancar din România, înfiinață în 2007 de antreprenorul și expertul în creditare, Valentin Anghel.

Businessul AVBS Credit are două direcții: intermedierea creditelor pentru clienți și încurajarea spiritului antreprenorial pentru experiții în banking care doresc să facă pasul cel mare în carieră și, astfel, să renunțe la joburi pentru a fi brokeri de credite și antreprenori în sistem de franciză.

Pe scurt, brokerii de credite sunt francizați de AVBS, iar aceștia își desfășoară activitatea de brokeraj bancar sub „umbrela” AVBS Credit, beneficiind de toate avantajele și beneficiile unui astfel de business: încasări lunare de zeci de mii de euro, stabilirea propriului program de lucru, siguranță și suport din partea managementului AVBS, parteneriate durabile cu instituții financiare, o mulțime de oferte de creditare și așa mai departe.

Practic, brokerul AVBS Credit intermediază 100% gratuit pentru client procesul de creditare dintre acesta și băncile partenere ale companiei, iar pentru fiecare credit concretizat instituția financiară remunerează brokerul, însă acest lucru nu influețează cu nimic prețul creditului pentru client.

Apelând la brokerul de credite AVBS Credit, clientul obține soluția de finanțare potrivită pentru el, fără niciun cost suplimentar. În portofoliul nostru se află peste 30 de bănci și IFN-uri și mai mult de 150 de soluții de creditare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Când mergi la bancă pentru un credit trebuie să îndeplinești condițiile băncii respective, însă atunci când te adresezi unui broker de credite, acesta îți identifică banca potrivită pentru tine și te ajută să obții exact soluția de creditare care îndeplinește condițiile tale!

4. Cum ai ajuns în calitate de Director Regional pe rețeaua de francize ale companiei AVBS Credit şi de unde ai primit cea mai multă susținere?

Așa cum am menționat la o întrebare anterioară, mi-am început parcursul profesional fiind blogger și freelance writer, astfel l-am cunoscut pe Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit. Totul a început pe internet, Valentin a descoperit un articol scris de mine care i-a plăcut, așa că m-a contactat și mi-a propus să colaborăm în privința tuturor textelor companiei AVBS Credit.

Primii aproape 3 ani i-am lucrat pentru AVBS Credit în calitate de colaborator, apoi familiarizându-mă cu activitatea, în 2017 Valentin Anghel mi-a propus să ocup funcția de Director Regional Francize AVBS Credit. Necunoscându-mi capacitatea, recunosc faptul că la început mi-a fost puțin teamă de responsabilitățile care veneau la pachet cu acest job, însă Valentin Anghel a văzut în mine un potențial de care eu nu eram conștientă.

Cea mai mare susținere am avut-o din partea lui Valentin și a colegilor noștri care au avut amabilitatea și răbdarea de a mă învăța tot ceea ce eu, la acea vreme, nu știam.

Decizia de a lucra pentru AVBS Credit mi-a schimbat viața și mă bucur că am avut înțelepciunea de accepta o astfel de oportunitate, chiar dacă la început mi-a fost teamă că nu mă voi descurca.
Astăzi, AVBS Credit nu este doar compania pentru care lucrez, nu am un simplu job, sunt dedicată deplin îndeplinirii obiectivelor AVBS Credit deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac, mediul de lucru este plăcut, iar colegii mei brokeri de credite sunt extraordinari și le respect foarte mult munca și profesionalismul cu care ajută clienții să obțină soluții de creditare potrivite.

5. Cum ți s-a părut partea birocratică? E complicat? Unde ai întâmpinat cele mai multe probleme / ce ai schimba?

La început, evident, mi s-a părut totul extrem de complex, mă ocup de o rețea de francize destul de mare și am numeroase responsabilități și termene clare de îndeplinire a task-urilor. Foarte pe scurt, eu monitorizez și centralizez vânzările brokerilor de credite, eu veghez și aplic drepturile și obligațiile intermediarilor de credite și tot eu mă asigur că strategiile de dezvoltare ale companiei sunt implementate.

Dacă la început partea birocratică mi s-a părut complicată, acum o stăpânesc perfect, iar lucrurile sunt îmbunătățite și simplificate constat, atât pentru managementul companiei, cât și pentru brokerii de credite.

Nu pot să spun că am întâmpinat probleme, cea mai mare provocare a mea a fost aceea de învăța să stăpânesc un domeniu în care nu mai lucrasem niciodată anterior, însă ajutorul din partea colegilor și determinarea mea au dat roade.

Ce aș schimba? Nimic! Lucrez într-un mediu relaxat, dintotdeauna am fost încurajată să-mi exprim opiniile. Așadar, atunci când am identificat ceva ce trebuia schimbat, am spus și s-au luat măsurile posibile. Consider că una din datoriile mele este identific eventuale „probleme” și să mă implic în soluționarea lor.

6. Care este cea mai mare reușită de până acum, cu care te mândrești?

Cea mai mare reușită a mea de până acum este aceea de a mă privi și de a mă percepe cu pe un om cu capacități și posibilități infinite. Dacă acum 8 ani aveam unele îndoieli în privința mea, astăzi știu sigur că pot face orice îmi doresc, pot învăța orice și, pe zi ce trece, sunt o versiunea a mea mai bună.
Mă simt un om binecuvântat și împlinit din toate punctele de vedere.

7. Te-ai lovit pană acum de sindromul impostorului? Cum ai gestionat teama/neliniștea respectivă?

Singura mea teamă a fost, la început, aceea de a nu face față responsabilităților. Mi-a fost teamă că nu voi fi capabilă să îndeplineasc tot ceea ce mi se atribuise, însă am muncit, m-am străduit, m-am dedicat și, mai presus de orice, am vrut să-mi depășesc limitele.

Tot ceea ce am realizat și tot ceea ce am nu poate fi pus pe seama norocului, nu mă simt „vinovată” pentru nimic, ba chiar mă felicit pentru determinarea mea.

L-am cunoscut pe Valentin Anghel într-o etapă a vieții în care îmi doream să fac o schimbare, voiam mai mult de la mine, însă nu știam cum și în ce fel să evoluez. În interiorul meu am cerut o schimbare, am cerut evoluție și dezvoltare, iar acestea s-au materializat prin oportunitatea de a lucra în compania AVBS Credit.

8. Care sunt planurile AVBS Credit pe viitor?

Astăzi, rețeaua de francize este în plină expansiune și ne dorim ca până la sfârșitul anului 2022 să depășim numărul de 100 de francize AVBS Credit, în toate județele României, astfel încât să ajutăm cât mai mulți cetățeni din țara noastră să obține soluții de finanțare potrivite lor.

Este extrem de important ca din multitudinea de oferte bancare existente pe piața din România, omul să plece acasă cu creditul adaptat contextului lui financiar, doar astfel își va menține calitatea vieții și va putea achita creditul fără probleme.

Totodată, preconizăm ca până la sfârșitul anului 2022 brokerii noștri de credite determinați vor intermedia credite în sumă totală de peste 100 milioane euro, din care aproximativ 80 de milioane de euro vor fi sub formă de credite ipotecare. Acest lucru înseamnă că vânzările noastre din anul 2022 vor fi cu aproximativ 50% mai mari decât în 2021.

9. Spune-ne ceva și despre timpul tău liber – mai ai? Care sunt hobby-urile tale, cum îți place să te relaxezi?

Bineînțeles că mai am și timp liber, de fapt este chiar indicat să ne ocupăm de toate aspectele vieții noastre, nu doar de partea profesională.

Psihologia, filosofia, inteligența emoțională și scrisul sunt principalele mele pasiuni. Ador să conduc și la propriu și la figurat, așa că în timpul liber șofez, mă plimb, petrec timp de calitate cu prietenii apropiați, citesc sau vizionez filme și seriale. Sunt o mare devoratoare de Netflix și îmi place să joc table.

10. Ce sfat ai da femeilor care se află la început de carieră, într-o lume a bărbaților?

Nu trăim într-o lume a bărbaților, aceasta este o scuză pe care unele femei o invocă pentru a nu-și exprima potențialul maxim. Trăim într-o lume a oamenilor determinați, a celor puternici, care în ciuda temerilor și îndoielilor se dedică visurilor și obiectivelor lor.

Indiferent în ce stadiu al carierei ești, cheia este aceea de a face ceea ce îți place, iar activitatea să ți-o desfășori cu și pentru oameni pe care îi respecți cu adevărat.

Aș spune că voința este una din cheile succesului. Vrei ceva? Mergi înainte no matter what, adaptează-te schimbărilor și fii deschisă pentru orice.

O anumită oportunitate s-ar putea dovedi ocazia vieții tale!

Multumim pentru raspunsuri, Alina, si iti dorim mult succes si in continuare in tot ceea ce iti propui! 

Pentru alte interviuri puteti intra pe sectiunea dedicata de Interviuri CityFemme

Sursa foto: arhiva personala a Alinei

Postari similare

One Reply to “Femeile conduc lumea: Interviu cu Alina Gheorghe,  Director Regional Francize AVBS Credit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *