Doamnelor, lasati pudoarea deoparte si invatati cum sa va simtiti bine in asternuturi!

Nu este cazul sa rositi, doamnelor, caci potrivit statisticilor opt femei din zece nu ajung la orgasm in timpul raportului sexual.

Lipsa preludiului, durerea din timpul actului de penetrare, dificultate in a atinge orgasmul vaginal sunt doar cateva dintre problemele cu care foarte multe doamne se confrunta in timpul unei partide de amor, iar de aici nu e cale lunga pana la deceptie si frustrare.
Si pentru ca s-a dovedit deci ca dragostea trece si prin asternuturi, nu ar fi rau sa tineti cont de cateva sfaturi pentru a va simti bine alaturi de partener chiar si in cele mai intime momente.

Iata pozitiile sexuale ce garanteaza femeilor ca pot ajunge rapid in “al saptelea cer”.

1. Pozitia Lingura

Stimuleaza punctul G in timpul preludiului; aceasta pozitie presupune ca partenerii sa stea intinsi pe o parte, femeia fiind sprijinita pe un cot cu genunchii indoiti in fata. Partenerul trebuie sa stea in spate si sa isi sprijine corpul, iar penetrarea este profunda, chiar in zona punctului G, la intrarea in vagin.

2. Pozitia Lotus

Nu este una dintre cele mai confortabile pozitii, insa este preferata de foarte multe cupluri, datorita faptului ca permite stimularea cu usurinta a punctului G.

Femeia trebuie sa stea pe picioarele partenerului si sa isi incolaceasca ea insasi picioarele in jurul taliei lui.  Cei doi se pot tine reciproc de zona umerilor. Miscarea de tip balansoar va stimuli constant punctual G si clitorisul. Pentru un unghi mai bun la penetrare se pot pune perne sub fundul femeii.

3. Pozitia Misionarului

Aceasta pozitie este una ideala pentru ca femeia sa aiba orgasm deoarece are parte deopotriva de atingeri, saruturi si contact vizual permanent. Mai mult decat atat, clitorisul se freaca de corpul partenerului in timpul contactului sexual si asta provoaca multa placere. Pornind de la pozitia “misionarului” poti avea parte de un plus de picanterie in dormitor: picioarele nu trebuie sa stea mereu in jos, ci f iti poti sprijini talpile de pieptul partenerului sau poti sa urci picioarele peste umerii acestuia.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *