6 vedete si jumatatile lor mai putin “perfecte”

Uneori, viata bate fimul sau, cel putin, aceasta este lectia pe care ne-o dau unele dintre vedetele internationale, care desi se bucura de faima, bani si un look perfect, nu au tinut cont de aspectul fizic, situatie materiala sau celebritate cand si-au ales jumatatea. Haideti sa vedem impreuna despre cine este vorba!

Pierce Brosnan si Kelly Shaye Smith

Chipesul actor Pierce Brosnan, cunoscut indeosebi prin prisma rolului lui James Bond isi iubeste la nebunie sotia, chiar daca aceasta nu se incadreaza in standardele perfectiunii 90-60-90.

Noi credem insa ca le sta chiar foarte bine impreuna, voi ce spuneti?

pierce-brosnan

Julia Roberts si Daniel Moder

Ea este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite ale lumii, el un cameraman obisnuit. Dar dragostea invinge totul, nu?

julia-roberts

Salma Hayek si Francois-Henri Pinault

Gurile rele spun ca frumoasa actrita nu s-a indragostit de “frumusetea” mai varstnicului sau partener, ci mai degraba de conturile sale. Cert este ca Salma Hayek si Francois-Henry Pinault formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood.

salma-hayek

 

Adriana Lima si Marko Jaric

Sa recunoastem! Ea e perfectiunea intruchipata, iar el… nu e tocmai domnul “Perfectiune”. Cu toate acestea cuplul are deja doua fiice si cei doi par sa se inteleaga perfect.

adriana-lima

Christina Hendricks si Geoffrey Arend

Frumoasa, super-sexy, faimoasa, Christina Hendricks are alaturi un partener ce poate fi lesne incadrat in categoria “baietilor buni”.

cristina

Evan Rachel Wood si Marilyn Manson

A fost casatorit cu superba Dita Von Teese, dar in palmaresul sau amoros se regasesc o multime de femei frumose. Printre ultimele cuceriri se numara si Evan Rachel Wood. Care o fi secretul lui?

marilyn

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *