Filmul saptamanii: The Program sau Manipulare la Nivel Avansat

Vreti o lectie despre manipulare publica si minciuni profesioniste la nivel mondial? Filmul “The Program” (aparut in 2015) aduce pe ecrane povestea reala a ciclistului american Lace Armstrong. Armstrong debuteaza ca un ciclist ambitios cu vointa de fier, dar cu un fizic care nu poate sustine ambitiile lui sportive. Un rau nu vine niciodata singur, si iata cum in perioada lipsita de succes Armstrong este diagnosticat cu o boala fatala. Amstrong face din boala o oportunitate si devine cel mai puternic si mai de temut adversar pentru sportivii momentului.

Pentru cei care lucreaza in PR sau media acest film este atat un training, cat si un studiu de caz perfect. Armstrong nu doar manipuleaza coechipierii, medicii si personalul auxiliar. El manipuleaza cu sange rece presa si intrebarile incomode ale acestora.

Filmul impresioneaza prin gandirea out of the box pe termen lung. Eroul devine prieten cu personalitati precum George Bush si Bono, iar cand presa scoate la iveala nereguli fata de regulamentul competitional, Armstrong blufeaza la nivel profesionist. Un film care merita vazut pentru fabuloasa lectie de manipulare publica, si pentru povestea sportiva reala.

Inline image 1

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *