Like a Boss

Like a Boss este genul de comedie pe care trebuie sa o urmaresti neaparat alaturi de cea mai buna prietena, la fel cum am facut-o si eu acum mai bine de o saptamana. 🙂

Filmul are o nota foarte proasta pe IMDB, doar 4,2 din 10, insa asta n-ar trebui sa va opreasca. Este o comedie usurica despre prietenie si despre ce se intampla cand banii si afacerile se pun in calea a doua prietene bune si e perfecta pentru o dupa-amiaza in care nu aveti alte planuri. Este mai degraba un film pentru femei – cu greu as putea sa-mi inchipui barbati incantati sa vada acest film, asa ca nici macar nu incercati sa-i convingeti. 🙂

Rose Byrne si Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei Like a Boss si le interpreteaza pe Mel si Mia, doua prietene de-o viata care locuiesc impreuna si au o mica firma de cosmetice, ce se bucura de o oarecare notorietate si succes. Una dintre ele este mai pragmatica, cealalta mai creativa si mai boema, dar se completeaza si se inteleg de minune. Desi prietenele lor sunt casatorite si au copii, ele nu par sa-si doreasca o relatie serioasa si se bucura de viata lor lipsita de griji.

Chiar daca sunt mici afaceriste de succes, problemele financiare le dau batai de cap si se trezesc nevoite sa aduca un nou partener in firma. Clara Luna (interpretata de Salma Hayek) este o afacerista va veni sa le dea o mana de ajutor si sa le aduca inapoi pe linia de plutire, fiind dispusa sa investeasca 1,7 milioane de dolari in firma. Dar ajutorul vine cu niste conditii si niste sacrificii, care va pune la grele incercari prietenia dintre cele doua. Mel si Mia vor trebui sa-si dea seama cum sa-si rezolve problemele, fara a se trada una pe alta.

Tiffany Haddish interpreteaza in Like a Boss un rol colorat, care i se potriveste de minune. Este nonconformista, spune ce crede, are pareri puternice si traieste viata de parca n-ar exista ziua de maine.

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Sursa foto: https://www.fandango.com/

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *