Sunt ai nostri, ii iubim, dar cum ii ajutam atunci cand au probleme cu caderea parului?

Despre iubitii nostri vorbim. Despre soti, frati, tati sau orice alti barbati importanti din viata noastra. Pierderea parului la barbati este foarte des intalnita si ii afecteaza mai mult decat vor ei sa ne lase sa vedem… Caderea cronica (sau alopecia androgenetica) afecteaza 1 din 2 barbati* in timpul vietii. Cum ne dam seama ca este cadere cronica? Atunci cand pierderea este mai mare de 150 de fire si este perceptibila pe haine si perna, pe parcursul a 6 luni.

Care sunt cauzele? Fiind o premisa a calvitiei, alopecia androgenetica este cauzata atat de schimbari hormonale, cat si de mostenirea genetica.

Ce ne poate ajuta? Dupa 15 ani de cercetare, laboratoarele DUCRAY au dezvoltat un produs unic ce actioneaza asupra celor 3 factori determinanti in alopecia androgenetica: vascular, hormonal si WNS (decoperit de cercetatorii Ducray).

Lotiunea impotriva caderii cronice a parului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient inca de la primele stadii ale caderii parului la barbati si este o solutie pentru incetinirea procesului de calvitie.

14ok-neoptide_sprayetui_100ml

Inovatia brevetata – un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 si monolaurina – regleaza ciclul de crestere al parului si prelungeste viata firului de par, pastrandu-i densitatea. Textura este usoara, non-grasa, absorbtia se realizeaza rapid, iar dozarea este simpla. In plus, nu contine parabeni sau conservanti.

Mod de utilizare: se pulverizeaza zilnic de 9 ori in zona afectata, masandu-se usor pentru a facilita absorbtia lotiunii (nu se clateste). Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru intreaga perioada).

Un test realizat pe 48 de barbati cu alopecie androgenetica a avut o eficacitate de 90%, iar participantii au observat rezultate dupa 3 luni de folosire. 98% dintre acestia au fost multumiti de proprietatile cosmetice ale produsului. Puteti gasi produsele NEOPTIDE HOMME in farmacii.

*F.Camacho, W. Montagna. Trichologie; Maladies du follicule pilosébacé. Grupo Aula Medica. 1997:325-34

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *