Filmul Usturoi (2016) – o comedie de care avem nevoie

City Femme a avut ocazia sa urmareasca in premiera filmul “Usturoi”, o comedie romaneasca savuroasa, proaspata si realista care o sa va incante cu siguranta! Rasul este bun pentru sanatate, asa ca fie si numai pentru acest motiv va invitam la cinema. 🙂

De ce sa vedem filmul “Usturoi”?

Realizat de o echipa entuziasta, cu un buget foarte mic si filmat in doar o saptamana, pelicula are o poveste foarte bine scrisa si un optimism de care filmul romanesc are nevoie. Actiunea acestui film va fi o inspiratie – va provoaca sa fiti aventurosi, la fel ca in copilarie. Nu vrem insa sa dezvaluim prea multe, pentru a nu va strica placerea vizionarii. Va promitem insa ca nu veti fi dezamagiti, povestea aproape reala o sa va faca sa va bucurati de viata cu tot ce are ea.

usturoi

Ce aduce filmul “Usturoi”?

Intr-un sat ardelenesc dominat de doua clanuri rivale, Usturoi si Ceapa, apare o poveste demna de Romeo si Julieta. Un tanar dintr-un clan se indragosteste de o fata din clanul opus si iata conflictul. In ajutorul celor doi indragostiti sar doi prieteni, un roman si un rrom. Dialogurile sunt spumoase, originale, cu acea naivitate specifica doar celor mici.

Deci filmul “Usturoi” este un fel de “Pisica Alba, Pisica Neagra”?

Filmul aduce cu filmele faimoase din regiunea balcanica. Are in plus un scenariu delicios si personaje umane si mai putin umane, demne de o comedie de rang inalt. Porcul Sarkozi, oracolul sau mama Omida, batranul satului si cazanul cu tuica sunt doar cateva din surprizele acestui film.

Va asteptam la cinema!

Material primit de la una din colaboratoarele noastre.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *