Antrenează-te în fapte bune! Susţine #TeamHOSPICE şi hai să aducem speranţă în viaţa copiiilor şi a adulţilor cu boli incurabile

Fii un optimist veritabil şi susţine-i pe alergătorii din Team HOSPICE care participă la Maratonul București Raiffeisen Bank pentru copiii şi adulţii cu boli incurabile din România!

Pe 14 şi 15 octombrie, #TeamHOSPICE va lua startul la cel mai important eveniment sportiv din România. Avem cea mai mare comunitate de alergători care susţine o cauză umanitară. Fie că vorbim de cursa populară, de cea individuală, de stafetă, de semimaraton sau de maraton, echipa optimiştilor în tricou verde – tricoul speranţei – va fi prezentă la linia de start.

Şi pentru că niciodată nu e prea devreme ca cei mici să se antreneze în fapte bune, anul acesta ni se alătură şi copiii, astfel că vom avea echipa #TeamHOSPICE a celor mai mici alergători la maraton.

Te poţi implica şi tu! Dacă nu te poţi înscrie anul acesta la Bucharest Marathon, te invităm să susţii alergătorii înscrişi în Team HOSPICE şi să faci o donaţie pe paginile lor de galantom – http://hospice.galantom.ro/event-projects/view?id=1027.  Orice sumă ne ajută să oferim pacienților noștri  liniște și clipe demne alături de cei dragi, cum le merităm cu toții.

Intră pe Team HOSPICE (http://team.hospice.ro/) sau urmărește-ne pe https://www.facebook.com/TeamHOSPICE şi află cele mai proaspete informaţii despre echipa optimiştilor antrenaţi în fapte bune.

Te așteptăm şi în ziua cursei la cortul HOSPICE din Piața Constituției, să facem împreună pași mari pentru speranță.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Peste 22.000 de pacienți și familiile acestora au primit, în 25 de ani, din 1992 până acum, servicii de îngrijire paliativă în București și Brașov. Pentru că toate serviciile sunt oferite gratuit și necondiționat, HOSPICE are nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Sursa informatie si foto: HOSPICE Casa Speranței

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen + 18 =