Fata cu sotul inchipuit – Julia Quinn

Recent am citit una dintre cartile scrise de Julia Quinn – Fata cu sotul inchipuit, o carte din universul Bridgerton, dar care atinge foarte putin lumea pe care o stim deja din toata seria Bridgerton, pe care am citit-o si despre care v-am povestit in urma cu vreo doi ani.

De data aceasta o avem in prim-plan pe tanara Cecilia Harcourt, care dupa moartea tatalui sau va pleca peste Oceanul Atlantic in cautarea fratelui sau, despre care a primit vesti de pe front ca este ranit. Pentru ca cealalta singura optiune era sa se marite cu un verisor insuportabil, care isi dorea sa devina mostenitorul averii tatalui Ceciliei, fata nu va sta mult pe ganduri inainte de a decide sa se suie in vapor, chiar daca este cel mai nebunesc lucru pe care il face vreodata.

Insa a-l gasi pe fratele ei se dovesteste o misiune imposibila. Asa ca atunci cand afla ca bunul prieten al fratelui ei, ofiterul Edward Rokesby este ranit si in stare de inconstienta – face singurul lucru care ii trece prin minte in acel moment pentru a putea avea grija de el: se declara sotia lui.

Il ingrijeste cu devotament in timpul in care este inconstient, iar atunci cand Edward se trezeste – acesta constata ca are amnezie partiala si nu isi aminteste ultimele luni de viata. Nu are niciun motiv sa nu se increada in spusele Ceciliei, sora celui mai bun prieten al sau, astfel incat accepta ca este insurat cu aceasta, fara a-si aminti detaliile.

Cei doi incep astfel sa se cunoasca, iar desi Cecilia isi doreste de multe ori sa ii spuna adevarul lui Edward, acest lucru se dovedeste mai greu decat a crezut. In plus, sentimentele pe care le nutreste pentru acesta face ca lucrurile sa fie si mai dificile.

Asa cum spune si descrierea cartii:

Macar de-ar fi adevarat…

Cecilia isi risca viitorul oferindu-se cu totul barbatului pe care il iubeste. Dar, cand adevarul iese la iveala, Edward are si el cateva surprize pentru proaspata doamna Rokesby.

Voi ati citit Fata cu sotul inchipuit ? Cum vi s-a parut?

Pentru alte recomandari de lectura puteti vizita sectiunea Carti CityFemme

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *