Teambuilding – comedia momentului pe Netflix

Daca ai chef sa razi copios, sa te bucuri de umor de situatie sau de limbaj, sa te bucuri de o satira si sa vezi o multime de vedete romanesti in acelasi loc, atunci Teambuilding este cu siguranta filmul pe care ar trebui sa-l urmaresti zilele acestea pe Netflix!

Nu-i de mirare ca a devenit cel mai urmarit film de pe Netflix din Romania in aceasta perioada! Filmul realizat de Matei Dima (Bromania), Alex Cotet si Micutzu are de toate, dar cel mai important este ca este o comedie desteapta. Nu are umorul acela de slaba calitate (desi evident are si destule glume facile, asa cum subliniaza si Matei Dima), ci glumele, comparatiile si situatiile sunt foarte bine alese, iar cei care lucreaza in corporatie vor gasi cu siguranta ceva asemanari cu viata lor de birou, chiar daca bineinteles exagerate! M-a distrat teribil partea cu “kind reminder” – orice corporatist a folosit-o de cel putin cateva ori la viata lui. 😀

In plus, filmul este un adevarat succes comercial, din septembrie si pana in prezent a avut aproximativ un milion de spectatori si incasari de peste 4,6 milioane de euro, la o investitie de aproximativ 800.000 de euro, asa cum a declarat Mihai Dima intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.ro. A devenit astfel cel mai profitabil film romanesc din toate timpurile.

Pe scurt, Emil este un tanar corporatist pentru care jobul este pe primul loc. Atunci cand firma la care lucreaza, PLM Global decide sa ii ofere o promovare “pe orizontala” ca team lider al departamentului call-center Bucuresti, Emil isi da seama ca lucrurile incep sa ii scape de sub control.

Nu-i nimic mai bun pentru a suda o echipa decat un teambuilding cu noua echipa si posibilitatea de a castiga concursul anual Cupa prieteniei, pe care colegii din Cluj il castiga fara efort deja de cativa ani. Sau nu?

Filmat in perioada iulie-septembrie 2021 in Bucuresti si la munte, filmul ii reuneste la un loc pe Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi, Adrian Nicolae, Nuami Dinescu, Raul Gheba si multi altii.

Auzisem de film, stiam ca ruleaza in cinema, si aveam in plan la modul general sa il vad candva in perioada urmatoare, dar ieri cand mi-a aparut ca recomandare pe Netflix, i-am propus sotului meu sa il vedem impreuna (Mihai e la bunica saptamana aceasta, asa ca am putut sa-l vedem linistiti).

Sunt destul de multe injuraturi pe acolo, dar cumva e de asteptat in acest context, in care unul dintre cei care a realizat filmul este Micutzu. Si nu mi se par injuraturi gratuite, aruncate fara context, sunt haioase. Sotul meu a fost extrem de incantat de film si a zis ca umorul este mult mai bun decat cei din Miami Bici, spre exemplu.

„Teambuilding“ este realizat de Vidra Productions (cei care au realizat „Miami Bici“, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ sau „Tabăra“, cateva dintre cele mai vizionate filme din ultimii ani).

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *