Recomandare serial: Destinatia (Netflix)

Imagineaza-ti ca te intorci cu avionul dintr-o vacanta, iar la aterizare lumea este mai mult decat uimita ca esti in viata. Ba mai mult, ti se spune ca au trecut cinci ani si jumatate intre momentul in care ai plecat si cel in care ai aterizat, desi tie ti se par doar cateva ore. Cam infricosator si foarte ciudat, nu-i asa?

Ei bine, aceasta este premisa de la care pleaca serialul Destinatia / Manifest, pe care-l puteti vedea pe Netfix. Eu mai am doar cateva episoade de vazut din cele trei sezoane disponibile, si chiar daca nu am reusit sa fac binging si au trecut uneori si saptamani bune pana cand am reusit sa vad un nou episod, mi se pare in continuare un serial destul de captivant, care nu si-a pierdut farmecul.

Calatorii cursei 828 sunt o ciudatenie pe care unii o considera un semn divin, in timp ce altii le vor raul. Dar pe langa curiozitatea (justificata) a guvernului Statelor Unite si pe langa aceste persoane din exterior care nu ii inteleg, lucrurile nu mai sunt la fel cum le-au lasat nici la capitol personal, cu cei dragi.

Noi urmarim in prim-plan o singura familie, care rand pe rand va interactiona cu majoritatea celorlalti pasageri, precum si cu agenti guvernamentali, persoane care vor sa le faca rau, persoane care cred ca au puteri supranaturale etc, totul in timp ce incearca sa isi refaca viata si sa inteleaga ce li s-a intamplat.

Lucrurile nu devin deloc mai usoare atunci cand incep sa auda voci – de fapt, propria voce, care le cere insistent sa faca ceva. Ei vor numi aceste aparitii “chemari” si isi vor da seama foarte repede ca nu pot fi ignorate.

Michaela Stone, fratele ei Ben Stone, precum si fiul acestuia, Cal, sunt personajele principale. Acestia au fost in avion, iar la sosire lucrurile nu mai erau deloc cum le-au lasat: logodnicul Michaelei este insurat cu cea mai buna prietena a ei, sotia lui Ben are pe cineva, iar fiica sa, sora geamana a lui Cal, este o adolescenta despre care el nu stie nimic, fiind foarte diferita de copila pe care a lasat-o la plecare. In plus, acestia afla cu tristete ca mama lui Ben si a Michaelei a murit in cei cinci ani si jumatate in care au fost disparuti.

Serialul TV american supranatural, de mister și drama este creat de Jeff Rake. Serialul Destinatia a avut premiera pe 24 septembrie 2018, pe NBC si se afla la al patrulea sezon (desi asa cum va ziceam, pe Netflix sunt momentan trei). În distributia serialului se afla Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina și Parveen Kaur.

Voi ati urmarit serialul Destinatia? Ce alte seriale ne recomandati?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *