Nutrilite lanseaza Be Focused, un supliment creat pentru a aduce concentrare in rutina zilnica!

Be Focused face parte dintr-o noua gama de suplimente Nutrilite pentru generatia Millenials

Zilele moderne sunt destul de agitate, mai ales pentru femeile care jongleaza cu numeroasele responsabilitati zilnice! Indiferent daca esti parinte, sotie, sot, antreprenor, atlet sau student, zilele provocatoare aduc presiuni si indatoriri care pot duce, in consecinta, la oboseala mentala si fizică. Cand stresul si oboseala sunt coplesitoare, devine dificil sa te concentrezi si simti cum se instaleaza si epuizarea emotionala. Prin urmare, 1 din 5 femei europene, cu varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani, sufera de lipsa de concentrare si de memorie.

Acesta este motivul pentru care Nutrilite™, cel mai important brand de vitamine si suplimente din lume, a conceput produse noi pentru a sprijini in mod special generatia Millenials in viata lor ocupata. Datorita gustului grozav si a formatului sau (comprimate gumate delicioase), Nutrilite Be Focused poate fi incorporat cu usurinta intr-un regim zilnic. Combinand nutrientii esentiali cu ingrediente atent selectate, este modalitatea gustoasa si usoara de a-ti mentine concentrarea in timp ce te confrunti cu un ritm frenetic si cu o agenda plina.

Acest produs este rezultatul a peste 85 de ani de mostenire si experienta Nutrilite, un brand de incredere care combina perfect stiinta si natura, dar in cea mai mare parte asigura ca aceste suplimente indeplinesc standardele inalte ale marcii: ingredientele de calitate si trasabilitatea sunt asigurate la fiecare pas. Be Focused contine vitaminele B6 si B12 si este imbogatit cu extract de guarana, pentru a sprijini functionarea normala a sistemului nervos si functia psihologica.

Nutrilite Be Focused Concentrare Maxima
Stresul si oboseala din zilele noastre pot duce la lipsa concentrarii si pot afecta memoria. Pentru a imbunatati functia cognitiva si pentru a iti mentine starea de spirit, este posibil sa ai nevoie de sprijin suplimentar. Si ce modalitate mai buna decat un supliment atragator, delicios, pe care il poti lua din mers, sub forma unor comprimate gumate?

Nutrilite Be Focused este un comprimat gumat gustos, cu aroma de fructe tropicale si portocala, de care oricine se poate bucura oriunde si oricand!

Suplimentul contine:

  • Vitamina B6 & B12 – contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Guarana – ajuta la mentinerea memoriei si la o stare alerta, contribuind in acelasi timp la mentinerea unei bune functii cognitive.

Călătoria produselor Nutrilite pentru generația Millenials, care a început alături de Less Stress, More Yes, Immuno și Be Focused nu se oprește niciodată… Fii pe faza si pastreaza-ti concentrarea!

NutriliteForYou

NutriliteBeFocused

NutriliteMillennial

Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi www.amway.ro.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *